VÍZKEZELÉS

  • Vízkezelés

MIÉRT AZ AQUA FINESSE?

Ez a folyadék a víz minőségének javítására szolgáló zseniális holland találmány, amely a biofilm eltávolításának módszerével működik. Összetételéből adódóan felbontja a baktériumok nyálkás, síkos védőrétegét, és sebezhetővé, védtelenné teszi azokat a fertőtlenítőszerekkel szemben. Ennek eredményeképpen kb. 80%-al kevesebb klór elégséges masszázsmedencénk vizének karbantartásához, ami így sokkal egészségesebb és jobb minőségű lesz. Emellett pozitívuma, hogy nincs kellemetlen szaga, így nem irritálja szemünket, ami különösen fontos gyerekek, illetve klórra érzékeny emberek esetében. Környezetbarát, nem tartalmaz mérgező vegyületeket és nagy mértékben leegyszerűsíti a víz kezelését.

POOL PUCK

Úszómedencék vizének kezelésére használt környezetbarát adalék, amely kristálytiszta biofilmmentes vizet biztosít.

PERFECT JET

A kerti tömlő végére csatlakoztatható Perfect Jet megkönnyíti a szűrő mélyebb részeinek alapos tisztítását.

FILTER CLEANER

Az AquaFinesse szűrőtisztító tablettája hatékonyan tisztítja és sterilizálja a szűrő teljes felületét. A szert fel kell oldani vízben és ebben a vízben kell kiáztatni a masszázsmedence szűrőjét. A tabletta anyaga fertőtleníti a szűrőt.

BLASTER 2000 SZŰRŐTISZTÍTÓ

A jakuzziban lévő szűrők tisztasága a higiénia szempontjából rendkívül fontos. Legalább hetente egyszer tisztítsuk meg őket ezzel az automata szűrőtisztítóval.

SZŰRŐKKEL KAPCSOLATBAN ÉRDEKLŐDJÖN!

Rendkívül nagy méret és típusválasztékkal rendelkezünk, és ezen a honlapunkon nincs mód valamennyi raktárkészleten tartott szűrőnket megjeleníteni. Igényeivel kapcsolatban érdeklődjön az Önhöz legközelebbi értékesítési pontunkon!

SpaClean csőrendszer tisztító tabletta

Az AquaFinesse SpaClean termék egy nagy hatású komplex tisztítószer, melyet vízzel átjárt és elszennyezõdött vízvezetékek, illetve a hozzájuk csatlakozó szivattyúk tisztítására fejlesztettek ki, amik hagyományos fizikai eljárással lényegében megközelíthetetlenek. Kiválthatja a rendkívül erõs vegyi anyagok, a maró hatású tisztítószerek használatát.

EZÜSTION PATRON

Az ezüst a vízben lévő baktériumok elpusztításához az egyik legcélszerűbb eszköz. Hogyan lehet a víz tisztaságát fenntartani a masszázsmedencében ezüsttel?  Az ezüstion patron önmagában nem elegendő a víz tisztán tartásához, viszont a baktériumok sejtfalát roncsolva legyengíti azokat, így könnyebb semlegesíteni őket.
A szűrőház szűrőcsonkjába helyezve négy hónapon keresztül fejti ki hatását, minek eltelte után az egyébként is esedékes vízcserekor szükségessé válik a cseréje.

NÉPSZERŰ KEZELŐSZEREK

SPA SHINE - Az akril héj ápolószere tisztítja, felújítja és ragyogóvá teszi a medence felületét.
DEFOAMER -  Egy kupaknyi mennyiséggel megszüntethető a testápolók, dezodorok okozta habosodás.
COVER SHIELD - A tetőápoló rendszeres használata ápolja és ellenállóvá teszi a műbőr thermotető felületét.

SPA DELUXE ILLATAROMÁK

Az Aquafinesse környezetbarát illataroma sorozata a négy alapelemet, a földet, vizet, a levegőt és tüzet idézi, varázslatossá téve a fürdőzés meghitt pillanatait.

EGYSZERŰEN VÁSÁROLHAT WEBSHOPUNKBAN!

Termékeiket megvásárolhatja webshopunkon is!

Spatrend Outdoor Company