VÍZKEZELÉS
A jakuzzik vizét hetente egyszer ellenőrizni kell, mely a haladó technológiák révén pofonegyszerű feladat. Több féle könnyen használható vízkezelő rendszer közül választhat, melyek gondtalanná teszik a fürdőzést.

VÍZKEZELÉSI MÓDSZEREK

A masszázsmedence vizét egészségünk védelme érdekében kell tisztán tartsuk, és arra kell törekedjünk, hogy minél kevesebb klór kerüljön a fürdővízbe, de a modern eljárások segítségével ennek szintjét radikálisan csökkentették. Többféle eljárással is csíramentesíthetjük a vizet, ózon generátorral, és ezüst ion segítségével is. A vízkezelés alapja mindemellett az éves, vagy fél éves vízcsere, és a szűrők heti átöblítése, letisztítása.

FRESHWATER® ÓZON RENDSZER

A masszázsmedence vizébe juttatott ózon átjárja a jakuzzi vizét, eljut a csővezetékek minden részébe, és hatékonyan semmisíti meg a meleg vízben esetlegesen létrejövő organizmusokat. Az ózon oxidálja a nem kívánt szennyeződéseket, melyek így elbomlanak. Ez az egyik legelterjedtebb kiegészítő eljárás a víz tisztaságának megőrzésére.

   Folyamatos tisztítás. Az ózon- és ezüstionok folyamatosan szabadulnak fel a fürdővízben, és apró buborékok formájában járják át a jakuzzi vizét.

  Karbantartás mentes eljárás. Egyszerűen kapcsolja be a kezelő panelen az ózonfejlesztőt, és más teendője nincs ezzel. A fürdő minden egyes használatakor, és hetente adjon hozzá klórt.

  Csökkentett klórozás mellett fürödhet! Az ózon hatása hozzáadódik a szokásos klórozás hatásaihoz, de ilyenkor a klórból sokkal kevesebbre van szükség. Élvezze a úgy a fertőtlenített fürdővizet, hogy közben nem érezhető a víz fertőtlenítése.

FRESHWATER® SÓBONTÓ RENDSZER

A jakuzzi vizét roppant olcsón, és egyszerű módon is fertőtleníthetjük, erre szolgál a FreshWater Salt System a Highlife és a Limelight termékcsalád esetén. Ezzel a módszerrel akár egy éven át nem kell a fertőtlenítésről gondoskodnia, így időt és fáradságot takaríthat meg más eljárásokhoz viszonyítva.

BEMUTATKOZIK A FRESHWATER® SALT SYSTEM

   Folyamatos fertőtlenítés, és tisztítás. A sóbontó rendszer automatikusan mindig a megfelelő mennyiségű fertőtlenítő szert juttatja a vízbe, így az sosem lesz túladagolva.

 Kevesebb vegyszer kerül a vízbe, így Ön és családtagjai nem éreznek erős fertőtlenítő szagot. A bőr kevésbé szárad ki, a víz így nem irritálhatja.

 A FreshWater Salt System folyamatosan figyeli a medence vízminőségét, és kiírja Önnek az instrukciókat. A kijelzőn ábrák segítik a teendőket. 

HOGY MŰKÖDIK?

Egyedülálló, szabadalmi oltalom alatt áll a FreshWater Salt System technológia, mely forra­dal­masítja a jakuzzi vízke­zelést. Egy titán kazetta klórt hoz létre a sóból, hogy ezzel fertőtlenítse a fürdő­vizet. A kezelőpanelen állítható be a víz tisztításához szükséges szint.

A vezérlőpanel felszólítja a jakuzzi tulajdonost, hogy 10 naponta ellenőrizze a vizet tesztcsíkkal, és szük­ség esetén állítsa be megfelelően a viz PH-ját. Azt is jelzi a kezelő rendszer, hogy a rendszer mikor igényel figyelmet, és utasítja Önt, hogy milyen lépéseket kell tennie. Az sóbontó rendszer kazettája nem igények nem igényel karbantartást, és akár négy hónapig is működőképes lehet, majd eldobható. Mindössze három patroncserével a víz tiszta és fertőtlenített marad akár egy teljes évig.

Kevesebb adalékanyaggal és kevesebb vegyszerrel a fürdővíz tovább tisztább marad. A fürdővíz akár 12 hónapig is kitart, mielőtt le kell engedni és újra kell tölteni. A FreshWater Salt System jelentősen csökkenti a karbantartási időt és vizet is megtakarít.

A só lebontásáról gondoskodó titán “kazettát" roppant egyszerű kicserélni, mert nem igényel semmilyen szerszámot. Egy csavaros fedél alatt található ez az alkatrész, mely könnyen hozzáférhető, egy mozdulattal kivehető, és az új alkatrész a helyére pattintható. 

Egy garnitúra FreshWater Salt System akár egy éven át folyamatosan tisztára varázsolja vizét megkímélve Önt a korábbi eljárások okozta fejfájástól.
(Ezt nagyban befolyásolhatja a rendelkezésre álló víz kémiája, és alkotóelemei, illetve a fürdés okozta terhelés.)

SpaTrend - The Lifestyle Company