Umbrosa

Csúcsminőség Belgiumból

Természet ihlette formák

Umbrosa Spectra napernyők tengerparton

Az Umbrosa nem riad vissza a hagyományos termékek újragondolásától. A természet ihlette, formatervezett napernyők a kert és a terasz kellemes színfoltjai. Az árnyékot adó kreációk formáikkal és funkcióikkal kiemelkednek a piacon elérhető többi napernyő közül. Robosztusak, stabilak, mégis könnyedén mozgathatók, nyithatók és zárhatók, és minimális karbantartást igényelnek.

Az Umbrosa a megfizethető luxus, a tartós belga minőség és a megbízható funkcionalitás garanciája.

Umbrosa Spectra napernyők tengerparton
KÜLÖNLEGES MINDEN TEKINTETBEN

Miért válassza az Umbrosa napernyőit?

Forradalmian új megjelenés harmóniában a természettel, hosszú élettartammal és nagyszerű funkciókkal.

Könnyen kezelhető

Az ergonomikus dizájnnak köszönhetően a napernyők 360 fokban könnyen forgathatók, és minden irányba dönthetők.

Masszív szerkezet

A stabil, kerekekkel felszerelt talphoz biztonságosan rögzített eloxált alumínium rúd kiemelkedő szélállóságot biztosít.

Sunbrella szövet

Az ernyők 100% Sunbrella akril vízlepergető anyagból készülnek, így garantáltan UV-állóak, hosszú ideig megőrzik a színüket, és a szövetvastagságot.

Művészi alkotás

A látványos, egyedülálló napernyők a természet által inspirált mesteri alkotások, melyeket a világ legnevesebb szállodái is előszeretettel választanak.

Fedezze fel Umbrosa napernyő kínálatunkat

A Gardentrend weboldalán minőségi kerti bútorokat és kiegészítőket talál. Tekintse meg a prémium napernyők teljes választékát a Gardentrend weboldalán.
Szokatlan formákkal

Umbrosa napernyők

Árnyékolás legyezőformában

Umbrosa Spectra napernyők teraszon

Spectra

Minimalista dizájn döntött oszloppal, le- és felhajtható ernyővel, amely 360 fokban forgatható. A mobil napernyő a kert és a terasz bármely pontján árnyékot biztosít, amikor csak szeretné.
Umbrosa Icarus napernyő a tengerparton

Icarus

A levélformájú, vakítóan fehér  ernyő, a stabil talp, az ívelt váz tökéletes harmóniát biztosít a természettel, míg az egyedi, letisztult formatervezés remekül illeszkedik a környezethez.

Kérjen ajánlatot
még ma!

Kérjen ajánlatot még ma!
Töltse ki az űrlapot, hogy értékesítőink segíthessenek Önnek kiválasztani az igényeinek leginkább megfelelő Umbrosa napernyőt, majd ez alapján egyedi ajánlatot készíthessenek.

Szakértőnk hamarosan kapcsolatba lép Önnel, hogy minden felmerülő kérdésére válaszoljon vásárlási kötelezettség nélkül.