Softub

A pihenés oázisa

Softub jakuzzival kerek a világ

A puhafalú masszázsmedencék a kényelmet és stílust ötvözik kiváló energiahatékonysággal, új dimenzióba helyezve a kikapcsolódás és regenerálódás élményét.

A legegyszerűbben telepíthető masszázsmedence típus, melyet csak könnyedén a helyére guríthat, és máris élvezheti a páratlan hidromasszázs pozitív hatásait.

Gyengéd kikapcsolódás

Mitől különleges a Softub?

A puha és tartós Polybond borítású medencék felszereltsége minőségi kikapcsolódást biztosít.

Hordozhatóság

Telepítse stílusos masszázsmedencéjét percek alatt, bárhol.

Csendes működés

A leghalkabb motor a fejlett Whisper technológiával.

Energiatakarékosság

Hővisszanyerő üzemelés Hydromate keringtetőszivattyúval.

Komfort

Puha Polybond hab borítás a kényelemért minden pozícióban.

Fedezze fel a Softub jakuzzikban rejlő szabadságot!

A formájában egyedülálló masszázsmedencék számos előnyt kínálnak a wellness rajongóknak. Olvassa el a részleteket a Softub magyar nyelvű honlapján.

Könnyed elegancia

Válasszon egyéniségéhez illőt

Formájából és súlyából adódóan sokoldalúan és bárhol használható. Nincs más dolga, mint az igényeihez és életviteléhez legközelebb állót kiválasztani.

Sportster

1-2 személyes, kompakt méret a tökéletes relaxációhoz.

Legend

3-4 személyes,  luxus és kényelem az ideális pihenéshez.

Resort

5-6 személyes, családi és baráti társaságoknak.

Portico

5-6 személyes, kivételes teljesítmény a Poseidon jet rendszerrel.

Softub jakuzzi
Valóra vált álom

A Softub története

Softub jakuzzi

A Softub Spat 1971-ben két férfi alapította, akik a világ legrelaxálóbb eszközét szerették volna létrehozni. Egy hordozható jakuzzi tervén dolgoztak, amely beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas, és a pezsgőfürdőzés élményét korlátlanul elérhetővé teszi.

A márka a Softub nevet kapta a medencékhez használt puha és rugalmas anyagok után. A cég első éveit a termék tökéletesítésére, és a piac meghódítására szánták. Az 1980-as évek elején a Softub Spa nemzetközi sikerré vált innovatív tervezése és magas minőségű kivitelezése révén.

Ma is a vezető pezsgőfürdő gyártók egyike, amely arról híres, hogy masszázsmedencéi mennyei élményt nyújtanak. A Softub egyedülálló, szabadalmaztatott technológiát használ annak érdekében, hogy tartós és energiahatékony jakuzzikat kínáljon a hidroterápia rajongók számára.

Legyen szó beltéri vagy kültéri fürdőzésről, a Softub a tökéletes választás!

Kérjen ajánlatot
még ma!

Töltse ki az űrlapot, hogy értékesítőink segíthessenek Önnek kiválasztani az ideális Softub masszázsmedencét, és egyedi ajánlatot készíthessenek az igényei alapján.

Jakuzzi szakértőnk hamarosan kapcsolatba lép Önnel, hogy minden felmerülő kérdésére válaszoljon vásárlási kötelezettség nélkül.