Bemutatótermeink

ÜRÖM - TÖRÖKBÁLINT - NYÍREGYHÁZA

A kültéri wellness oázisai

Ma már három bemutatóteremben várjuk az érdeklődőket a jakuzzik, kerti bútorok és az otthoni wellness termékek teljes kínálatával. Látogasson el hozzánk, ahol képzett és tapasztalt szakértőink állnak rendelkezésére.
Központi bemutatóterem

Üröm

Spatrend Ürömi bemutatóterme az új Highlife Hotspring modellekkel
A fővárostól karnyújtásnyira, a III. kerületből csupán 10 perc alatt elérhető Ürömön várjuk a jakuzzi és kert rajongókat központi bemutatótermünkben. 1400 nm-en több mint 30 masszázsmedencével, hatalmas kerti bútor választékkal, árnyékolókkal és grillekkel állunk az érdeklődők rendelkezésére.
Spatrend Ürömi bemutatóterme az új Highlife Hotspring modellekkel
Spatrend MaxCity Törökbálinti bemutatóterme
SpaTrend Maxcity

Törökbálint

Spatrend MaxCity Törökbálinti bemutatóterme
A Törökbálinti-tó szomszédságában lévő MaxCity bevásárlóközpontban kényelmes parkolással várja Önt bemutatótermünk, ahol 1600 nm-en tekintheti meg a Caldera Spas, Freeflow és Endless Pools jakuzzik modelljeit. A helyszínen széles kerti bútor és grillsütő választékunk is megtekinthető.
SpaTrend

Nyíregyháza

Spatrend Nyíregyháza bemutatóterme
A wellness szerelmeseit szeretettel várjuk a keleti országrészben is 1200 nm-es bemutatótermünkben, ahol a csodálatos környezetben, szakértői segítséggel választhat prémium jakuzzik, grillek, kerti bútorok és árnyékolók közül.
Spatrend Nyíregyháza bemutatóterme