Szauna

A TELJESSÉG IGÉNYÉVEL

Egyedi szaunák
luxus kivitelben

A wellness életmód fontos eleme a rendszeres méregtelenítés. Ennek a leghatékonyabb formája a többezer éves múltra visszatekintő szaunázás. Legyen szó egyedi tervezésű finn vagy infraszaunáról, szaunaházról vagy hordószaunáról a kertben, Ön megálmodja, mi pedig gondoskodunk az alapos tervezésről, a tökéletes kivitelezésről és a telepítésről.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és szakértőnk minden kérdésére válaszol!

Szauna kellékek
Szaunában relaxáló lány
Tökéletes relaxáció

Miért jó a szaunázás?

Szaunában relaxáló lány

A hagyományos szauna magas hőfoka és a használt aromák élénkítik a vérkeringést, és felgyorsítják a salakanyagok távozását a szervezetből. Kiváló izomlazító és bőrfeszesítő tulajdonságai hozzájárulnak a jó közérzethez.

Az infraszaunák infravörös sugarai fellazítják a mélyebb kötőszöveteket, így alacsonyabb hőfokon is beindul a teljes méregtelenítés. Segítségével megelőzhető és jól kezelhető a narancsbőr kialakulása is.

Ahol a legkényelmesebb

Szaunaház vagy szauna a házban?

Spatrend hordószauna belső tér kilátással a félkör ablakon át
Az otthona kényelmében szeretné átadni magát a szaunázás jótékony hatásainak? Vagy inkább a természet látványában gyönyörködne? A rendelkezésre álló hely, és az egyedi igényei figyelembevételével a legideálisabb megoldást kínáljuk Önnek. A felméréstől a tervezésen és kivitelezésen át, teljeskörű prémium szolgáltatást nyújtunk.
Spatrend hordószauna belső tér kilátással a félkör ablakon át
Testreszabott megoldások

Válassza az Önhöz illőt!

Az alábbi szaunatípusokat minden méretben tudjuk kivitelezni, az otthonához illő stílusban, kültéren és beltéren egyaránt.
Spatrend szauna belső

Finn szaunák

Prémium minőségű alapanyagokból, hőszigetelt megoldások az egészségért.
Spatrend szauna belső

Infraszaunák

Megbízható, hosszú élettartamú technológia kiváló minőségű kabinokkal.
Spatrend szauna belső

Kombi szaunák

Finn és infraszauna egyben a hatékonyság és helykihasználás maximalizálására.
Hordószaunák

Különleges látvány
a kertben

Spatrend hordószauna a havas téli tájon
Az észak-európai szaunázási szokásokat megidéző hordószauna üdítő látványt és fantasztikus szaunaélményt biztosít a kertben. A kiváló minőségű fából készült panoráma ablakos kabin a legborongósabb napokon is felfrissíti a testet és a lelket.
Spatrend hordószauna a havas téli tájon

Kérjen ajánlatot
még ma!

Segítünk megtalálni tökéletes szaunát!

Az űrlap kitöltésével hagyja meg elérhetőségét, és szakértőink kapcsolatba lépnek Önnel, hogy felmerülő kérdéseit megválaszolják, és az igényei alapján egyedi ajánlatot készítsenek Önnek.