Rendezvényeink

Kapcsolat és élmény

A személyes gondoskodás ereje

Az ügyfelekkel való személyes kapcsolattartásnak nincs ideálisabb formája, mint egy hangulatos rendezvény keretén belül megosztani az ismereteket és tapasztalatokat.

A SpaTrend Expo mellett rendszeresen szervezünk grill és kerti bútor tematikájú eseményeket, ahol egy-egy konkrét terméket mutatunk be a kíváncsi közönségnek.

Ügyfeleink mellett szakmai napokat tartunk belsőépítészeknek és lakberendezőknek is, amelyeken megismerhetik a legújabb kerti bútor trendeket és ihletet meríthetnek tervezői munkájukhoz.

Saját szervezésű

Kiállítások, fesztiválok és szakmai napok

Évente több alkalommal várunk minden érdeklődőt az általunk szervezett tematikus rendezvényeken, ahol a jó hangulat mellett megismerhetik ls kipróbálhatják a releváns termékeket. 

Wellness körszemle

SpaTrend Expo

Legfontosabb rendezvényünk, a SpaTrend Expo, egy közösségi élmény, ahol minden az otthoni wellness legújabb trendjei körül forog. A családbarát rendezvényen finom falatok, valamint szórakoztató és informatív programok kíséretében fedezhetik fel vendégeink folyamatosan megújuló jakuzzi, kerti bútor, árnyékoló és grill kínálatunkat. A színes programokon és termékbemutatókon megismertetjük a kültéri wellness sokoldalú világát, és megmutatjuk, hogy melyek azok a berendezések, amivel az élet minden pillanata különlegessé tehető.
Kisütöttük a legjobbat

Grillfesztivál

Grill bajnokok és nemzetközi séfek a ceremóniamesterei a kerti partik elengedhetetlen kellékének, a grillsütők és kemencék színes kínálatát felvonultató fesztiválunknak. Látogatóink ezen az eseményen használat közben ismerhetik meg a profi sütők működését, a legjobbaktól leshetik el a sütési praktikákat. Grillmestereink finom kóstoló falatokkal várják a füstös ízek kedvelőit!

Tervezői Konferencia

Design Nap

A belsőépítészeknek és a lakberendezőknek rendezett konferencia központi témája a kert és terasz bevonása a mindennapi élettérbe. Szakértői előadásainkon bemutatjuk a legújabb trendeket, a minőséget és a hosszú élettartamot biztosító modern technológiákat és alapanyagokat. A résztvevőket megtanítjuk az élhető terasz és kert megtervezésére.

Szervezőből kiállító

Országos rendezvények, ahol megtalál minket

A kert és a wellness témájú rendezvényekre és kiállításokra elvisszük a SpaTrend élményt. Az alábbi kiállításokon minket biztosan megtalál!

Garden Expo

Prémium jakuzzik mellett bemutatjuk a minőségi, legújabb trendeket képviselő kerti bútor és napernyő kínálatunkat, mellyel saját kertjében is megteremheti a pihenés oázisát.

Fürdőszoba és Wellness Show

A legmodernebb jakuzzik és egyedi wellness megoldások bemutatásával a látogatókat arra inspiráljuk, hogy az otthoni kikapcsolódás a mindennapok természetes részévé váljon.

S/ALON Budapest

A lakástrend kiállításon az otthon kényelmét kivisszük a kertbe. A szabadban töltött idő szerelmeseinek mutatjuk be prémium kerti bútor, grill és jakuzzi kínálatunkat.

Construma

Az otthon luxusa nem csak a részletekben, hanem a tervezésben is rejlik. A felújításhoz és építkezéshez wellness kialakítás szempontból adunk tanácsokat.