Díjaink

20 év munkájának gyümölcse

Nemzetközi elismerések

2003 óta vezeti csapatunkat a cél, hogy vásárlóink életmódját pozitívan befolyásoljuk, és ehhez az értékes változáshoz a legmegbízhatóbb termékválasztékot biztosítsuk. A törekvéseinket és eredményeinket nemzetközi szinten ismerik el, és díjazták több alkalommal.

Spatrend díj Caldera Spas

2015: Év Legjobb Jakuzzi Kereskedője

2015-ben elnyertük a "Az Év Legjobb Jakuzzi Kereskedője" címet, ami a Hot Spring® masszázsmedence gyárral való együttműködésük és elkötelezettségük elismerése. Csapatunk kiemelkedő teljesítménye nem csupán értékesítési számokon alapul, hanem a hidromasszázs jótékony hatásainak népszerűsítésére fordított erőfeszítéseken. A SpaTrend Expo rendezvényeinken és SpaTrend magazinunkban a kert berendezéstől kezdve a szaunázásig mutatjuk be az otthoni wellness élmény lehetőségeit. Kiemelkedő figyelmet fordítunk az ügyfelek elégedettségére is, amelynek szintén nagy szerepe van a díj elnyerésében.

2016: Kiváló Marketing és Kiskereskedelem

2016-ban a "Kiváló Marketing és Kiskereskedelem" díját nyertük el a Hot Spring® masszázsmedencék gyártójától, a Watkins Wellness®-től. A nemzetközi "Marketing and Retail Excellence Award" kitüntetést Portugáliában vehettük át, cégünk kimagasló teljesítményéért mind az értékesítés, mind a marketing területén. A csapatunk elkötelezett munkássága magasabb pozíióba helyezte a vállalatunkat nemzetközi térképen. A díjátadót követően részt vettünk egy két napos ügyfélkezelési előadáson, hogy az ügyfélkapcsolatok színvonalát tovább emelhessük a jövőben.

2018: Év Legjobb Caldera Spas Kereskedője

A SpaTrend Outdoor Design csapatunkat 2018-ban a Caldera Spas jakuzzi kereskedőinek legjobbjává nyilvánították a spanyolországi Barcelonában megrendezett világtalálkozón. A díjátadó esemény Barcelona híres Flameco-táncáról ismert bárjában zajlott, és nagy megtiszteltetést jelentett számunkra. Bemutatótermünk munkatársai páratlan eredményekkel képviselték a Watkins Wellness® ideológiáját: az emberek életminőségének emelését a kültéri masszázsmedencék által, amit a Caldera Spas kiváló minőségű termékei biztosítanak.

2019: Év Legjobb Nemzetközi Kereskedője

Értékesítő csapatunk a SpaTrend MaxCity-ből, a Caldera Spas masszázsmedencék bemutatóterméből elnyerte a 2019-es év Legjobb Nemzetközi Kereskedője díjat az Orlandóban megrendezett eseményen. Erre a különleges elismerésre azért vagyunk nagyon büszkék, mivel magyar márkaképviseletnek eddig nem sikerült hasonló címre szert tennie. Az odaítélésénél a nemzetközi zsűri az értékesítési eredményeket, a márka képviseletét, az ügyfélélményt és több kulcsfontosságú szempontokat is megvizsgált, amelyben kiválóságunkat bizonyítottuk.

2021: Év Kereskedője

Csapatunkat a világ minden tekintetében legjobb Caldera Spas jakuzzi kereskedőjévé választották, amely páratlan elismerés a pandémiás körülmények között elért kivételes eredményeinkért. A SpaTrend Caldera Spas bemutatótermünk büszkén képviselte Magyarországot, és nemzetközi szinten bizonyította talpraesettségét a masszázsmedence iparág legnehezebb éveiben.

2022: A Régió Legjobb Képviselete

2022-ben a Watkins Wellness® éves konferenciáján, San Diegóban nyerte el csapatunk a "Régió Legjobb Képviselete" díjat, ami a masszázsmedence ipar legkiválóbb képviselőit jutalmazza. Az áldozatos csapatmunka, és az elmúlt 20 évben végzett kiváló értékesítési munkánk, valamint a wellness életmód hazai meghonosítására való törekvésünk mind hozzájárultak az elismeréshez.