Hot Spring

A jövő itt van

Csúcstechnológia páratlan minőségben

A legjobbat keresi? A Hot Spring® jakuzzi tökéletes választás. A Watkins gyártó luxus termékei az elérhető legmagasabb minőségű masszázsmedencék közé tartoznak. A 45 évnyi technológiai innováció és a kifinomult tervezés kivételes masszázs- és wellnessélményt garantálnak.

A luxus definíciója

Miért más a Hot Spring®?

Az elegáns és kényelmes masszázsmedencék különleges tulajdonságai és funkciói kiemelik őket a versenytársak közül.

Szabadalmaztatott masszázstechnológia

A Moto-Massage DX® csak és kizárólag a Hot Spring® jakuzzikban elérhető. Fel-le mozgó befúvói a hát teljes izomzatát megdolgozzák, páratlan masszázsélményt nyújtva ezáltal.

FreshWater® víztisztító rendszer

A Hot Spring® közép- és csúcskategóriás jakuzzijaiba beépíthető ez az úttörő sóbontó rendszer, amely akár egy évig is kristálytiszta, környezet- és bőrbarát, lágy vizet biztosít.

Energiatakarékosság

A testreszabott Energy Smart rendszer és a csúcsminőségű anyaghasználat garantálják minden modell alacsony energiafogyasztását.

Ergonomikus tervezés

A precíz mérnöki tervezéssel kialakított ülőhelyek tökéletes kényelmet biztosítanak a masszázsélményhez.

Ismerje meg a Hot Spring® sikerének titkát

A Hot Spring® sorozatok modelljeiről, a masszázsélmény tökéletesítésére fejlesztett és alkalmazott technológiákról részletesen olvashat a márka magyar nyelvű honlapján.

Minden igényt kielégítő

Kivételes kínálat

Az elvárásainak és otthonának megfelelő masszázsmedencét a Hot Spring® három sorozatában könnyen megtalálja. A modellek különböző méretei, masszázsfunkciói és stíluselemei a legegyedibb igényeket is kielégítik.

Highlife

Kiváló formatervezés és egyedülálló felszereltség. Felülmúlhatatlan masszázsélmény.

Limelight

Formabontó megjelenés és kiváló teljesítmény. Dekoratív megoldás a modern otthonokba.

Hot Spot

Minőség, megbízhatóság és egyszerűség. Költséghatékony opció kompromisszum nélkül.

Kérjen ajánlatot
még ma!

Töltse ki az űrlapot, hogy értékesítőink segíthessenek Önnek kiválasztani az ideális Hot Spring® masszázsmedencét, és egyedi ajánlatot készíthessenek az igényei alapján.

Jakuzzi szakértőnk hamarosan kapcsolatba lép Önnel, hogy minden felmerülő kérdésére válaszoljon vásárlási kötelezettség nélkül.