The Bastard

Csupa jellem

A legvagányabb kamado

A The Bastard kerámia grillek, a maguk letisztult, férfias dizájnjával a holland gyártók büszkeségei. A grillek megalkotásánál a tervezők a stílusos megjelenést és a funkcionalitást vették alapul. Így hozták létre kiváló minőségű alapanyagok használatával a prémium kategóriás kamadókat, melyekben az egyedi megoldásoknak köszönhetően élvezet a kerti sütögetés.
Tökélyre fejlesztve

Azoknak, akik komolyan veszik a grillezést

Egyszerű, strapabíró, kiváló minőségű, sokoldalú és bárki számára ideális. A The Bastard kamado egész egyszerűen csak végzi a dolgát: süt, főz, párol vagy füstöl. A lehengerlő kulináris élmény garantált.

Csúcsminőségű kerámia

Különleges kordierit kerámiából készült, ami ellenállóvá teszi a rendkívül magas hőmérséklettel szemben. A tűztér kerámia hőszigetelésének köszönhetően a The Bastard hőmérséklete állandó marad.

Többszintes sütőrendszer

A The Bastard Multilevel Cooking System növeli a kamado sütési felületét, a több szinten történű grillezés pedig csökkenti elkészítésre fordított időt, miközben fokozza az elkészített ételek zamatát.

Élettartam garancia

A The Bastard kamadok gyártásához kiváló minőségű anyagokat használnak fel, ezáltal a mindennapi használat és a rendkívüli igénybevétel sem tesz kárt a készülékben. A garancia a tűztér élettartamára szól.

Válassza a legdögösebbet

The Bastard kínálatunk

Tekintse meg a multifunkcionális holland kamadok teljes választékát a kompakt városi mérettől a több mint 200 kg-os óriásig a Grillpláza webáruházunkban.
Ami nem maradhat ki

The Bastard kiegészítők

Szeretné a legtöbbet kihozni kamadójából? A The Bastard praktikus tartozékaival és kiváló minőségű öntöttvas serpenyőivel nem lőhet mellé. A kiegészítők széles választékát a Grillpláza webáruház dedikált oldalán megtekintheti.

Kérjen ajánlatot
még ma!

Kérjen ajánlatot még ma!
Töltse ki az űrlapot, hogy értékesítőink segíthessenek Önnek kiválasztani az ideális The Bastard grillsütőt, és egyedi ajánlatot készíthessenek az igényei alapján.

Grill szakértőnk hamarosan kapcsolatba lép Önnel, hogy minden felmerülő kérdésére válaszoljon vásárlási kötelezettség nélkül.