Masterbuilt

GRILLEZZEN OKOSAN!

Faszenes grill távvezérléssel

sütés Masterbuilt faszenes grillsütőn

A Masterbuilt Amerika egyik legnagyobb grill márkája. Az 1973-ban alapított cég világszerte ismert innovatív, sokoldalú és megfizethető termékválasztékáról. 2020-ban dobták piacra a világ első Masterbuilt „Gravity Series” digitálisan vezérelt faszenes grillsütőket és szmókereket. Ez a forradalmian új sorozat a gázos grillek szabályozhatóságát kínálja a faszenes grillek aromájával és a tűz nosztalgiájával.

A Masterbuilt grilljei és szmókerei kivételes teljesítményt, kényelmet és sokoldalúságot biztosítanak minden szabadtéri sütögetős kalandhoz. Sajátítsa el a faszenes grillezés és füstölés művészetét a Masterbuilt segítségével.

sütés Masterbuilt faszenes grillsütőn
Sütés és füstölés

Mesteri tervezés és automatizálás

A Masterbuilt készülékei úttörő technológiákat alkalmaznak, így több időt tölthet barátaival és családjával, míg a grillvacsora elkészül.
Masterbuilt faszenes grillsütő füstöl

Gravitációs adagolás

A GravityFed™ faszéntartályban akár 8 órányi faszén is elfér, és a gravitáció biztosítja, hogy folyamatosan legyen tüzelőanyag a sütőtérben.

Masterbuilt Gravity Series faszenes grillsütő mobil applikációval

Applikáció

A kívánt hőmérsékletet beállíthatja a készülék digitális kijelzőjén, illetve szabályozhatja okostelefonjáról vagy más mobileszközről is.

Minden igényt kielégít

Masterbuilt kínálatunk

Masterbuilt Gravity Series faszenes grillsütők
Ismerje meg közelebbről a Masterbuilt Gravity sorozatának többfunkciós digitális modelljeit és a márka által kínált kiegészítőket a Grillpláza weboldalon.
Masterbuilt Gravity Series faszenes grillsütők

Kérjen ajánlatot
még ma!

Kérjen ajánlatot még ma!
Töltse ki az űrlapot, hogy értékesítőink segíthessenek Önnek kiválasztani az ideális Masterbuilt grillsütőt, és egyedi ajánlatot készíthessenek az igényei alapján.

Grill szakértőnk hamarosan kapcsolatba lép Önnel, hogy minden felmerülő kérdésére válaszoljon vásárlási kötelezettség nélkül.