Wow

LETISZTULT HOLLAND DESIGN

A nappali kényelme kint a szabadban

Wow Aruba prémium ülőgarnitúra bézs színben
A kiváló minőségű kerti bútorcsalád a belterekben használatos kárpitozott bútorok által teremtett hangulatot viszi ki a kültérbe, a teraszra. Ebből következően, a Wow szemet gyönyörködtető design bútorainak legjellemzőbb tulajdonsága a kényelem. A beltéri bútorokat idéző külső azonban precíz tervezést és anyagválasztást rejt magában, melynek köszönhetően a teljes kínálat télen-nyáron használható a szabadban.
Wow Aruba prémium ülőgarnitúra bézs színben
KIKAPCSOLÓDÁS FELSŐFOKON

Miért válassza a WOW kerti bútorokat?

A minőségi anyagfelhasználással készített bútorok jól variálhatók, formában és méretben is testreszabott kombinációk állíthatók össze az egyes elemekből. A kollekció kültéri szövetei víztaszítók és gyorsan száradnak. Mivel UV-állók, így színük erős napsugárzás hatására sem fakul meg.

Kiemelkedő minőség, valódi kényelem

Az exkluzív kárpitszöveteket idéző anyagokat innovatív technológiával teszik víz- és időtállóvá.

Erős, masszív és strapabíró

A tengerészetben is használatos kompozit faváz a stabilitást és teherbírást biztosítja.

Wow luxury outdoor logo

Ellenálló kültéri textilek környezettudatosan

Az ülőgarnitúrák kárpitja az újrahasznosítást alkalmazó Rolefin szálakból készül.

Puha, kényelmes, gondozásmentes párnázat

A formatartó kültéri szivaccsal készült párnázat garantálja a kényelmet.

Ismerje meg a WOW teljes kínálatát

A WOW bútorok történetéről, az anyagok előállításának új technológiájáról és a különlegesen kényelmes bútorokról a Gardentrend weboldalán talál bővebb információt.
RENDHAGYÓ MEGJELENÉS

Kanapék egyedi külsővel

A modell típusától függően minden kanapé egyedi megjelenéssel rendelkezik, a teljes kültéri kollekció puha és kényelmes ülőfelülettel rendelkezik. A szándékosan lezser, redős megjelenés a használat során egyre hangsúlyosabbá válik.

A WOW bútorcsalád vendégmarasztaló megjelenését az antibakteriális, különleges szövésű kültéri kárpitok biztosítják. A kanapék valódi minőségét és kényelmét személyesen ismerheti meg igazán. Látogasson el bemutatótermünkbe, próbálja ki a kanapékat, és tapasztalja meg az ülőgarnitúrák nyújtotta wow-élményt!

Kérjen ajánlatot
még ma!

Kérjen ajánlatot még ma!
Töltse ki az űrlapot, hogy értékesítőink segíthessenek Önnek kiválasztani az igényeinek leginkább megfelelő WOW bútorokat, majd ez alapján egyedi ajánlatot készíthessenek.

Szakértőnk hamarosan kapcsolatba lép Önnel, hogy minden felmerülő kérdésére válaszoljon vásárlási kötelezettség nélkül.