Árnyékolás

ÁRNYÉKBAN A LEGJOBB

Stílusos és korszerű megoldások

Umbrosa Icarus napernyő a tengerparton

Az egészség és a jó közérzet megőrzése érdekében nagyon fontos megfelelő védelmet biztosítani a kertben és a teraszon a nap káros sugarai ellen. A csúcskategóriás napernyők és pergolák árnyéka biztonságot nyújt a kikapcsolódáshoz.

A kínálatunkban található napernyők rendkívül stabilak, mégis könnyedén mozgathatók és minden irányban forgathatók. Az Európában készített termékek stílusvilága a legmodernebb trendeket követi. A teljes választékot a Gardentrend weboldalán tekintheti meg.

Umbrosa Icarus napernyő a tengerparton
Minőségi választék

Napernyők

A prémium masszázsmedencék és kerti bútorok mellé a legmagasabb minőségű napernyőket kínáljuk Önnek. A különböző méretű és formájú árnyékolók könnyedén, egy mozdulattal fordíthatók a kívánt terület felé. A hosszú élettartam és az elegáns megjelenés mellett a mobilitás is mellettük szól.
spectra

Umbrosa

Prémium minőségű belga napernyők letisztult eleganciával és felhasználóbarát funkciókkal a fenntarthatóság jegyében.
Caractere

Jardinico

Belga luxus napernyők innovatív és inspiráló megoldásokkal és stabil szerkezettel mindennapos igénybevételre tervezve.
KITERJESZTETT ÉLETTÉR

Pergola

fehér pergola a tengerparton
A jól megválasztott árnyékolás élvezhetőbbé teszi a kerti kikapcsolódást. A modern, okos technológiával felszerelt pergolák nem csak az életterünket bővítik, de a friss levegőn töltött órák számát is növelik. A mozgatható lamellák segítségével állítható az árnyékoltság és a fedettség mértéke. Teraszához illeszkedő, és az igényeinek megfelelő felszereltségű és méretű pergolát állítunk Önnek össze. Kérjen ajánlatot szakértőinktől!
fehér pergola a tengerparton
TERVEZZEN A TERASSZAL

Építkezik vagy felújít?

Nincs is jobb érzés annál, mint a reggeli kávét a friss levegőn fogyasztani el, miközben a nap simogatja az arcunkat. Előrelátó tervezéssel a terasz az otthon központi helyiségévé válhat, ahol a benti kényelmet és a kert nyújtotta szabadságot egyszerre élheti át.

Az egyedi igények alapján tervezett és kivitelezett pergolák tökéletesen illeszkednek otthona stílusához. Választhat hozzájuk automatizált árnyékolást, LED világítást, valamint oldalelemeket és fűtést a téli hónapokra.

Szakértőink a tervezéstől a telepítésig állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot
még ma!

Kérjen ajánlatot még ma!
Töltse ki az űrlapot, és értékesítőink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot, segítenek az ideális árnyékolástechnika kiválasztásában, tájékoztatják legjobb ajánlatainkról és válaszolnak minden felmerülő kérdésére.

Igény esetén helyszíni felmérést végzünk, és segítünk a terasz árnyékolásának megtervezésében és telepítésében is.