Broil King

FENSÉGES ÍZVILÁG

A grill birodalom legkiválóbb sütői

BroilKing Regal S490 Pro gázgrill

A Broil King sütőket gyártó több mint száz éves kanadai családi vállalkozás az elmúlt 35 évben a fejlesztésre fókuszált. Az eredmény lélegzetelállító. Az amerikai miliőt idéző, megbízható és generációkat kiszolgáló prémium grillek új dimenzióba emelik a kerti partikat.

A részletekben gazdag, többfunkciós gázgrillek minden igényt kielégítenek. A füstös ízek kedvelői pedig faszenes KEG és pellet modelleket is találnak a Broil King® kínálatában.

BroilKing Regal S490 Pro gázgrill
KOMPLETT KÜLTÉRI KONYHA

Királyi lakoma Broil Kingen

Kínálatunkban a hordozható méretű modellektől, a komplett kerti konyháig mindent megtalál. A világszínvonalú Broil King® grilleket mind az anyaghasználatuk, mind a felszereltségük és funkcióik is megkülönböztetik, és kiemelik a piacon elérhető más gázgrillektől.

Flav-R-Wave aromasín

A Flav-R-Wave aromasín kiváló hőeloszlást biztosít a teljes grill felületen, és közben védi az égőteret. A felületére lecsöpögő szaft azonnal visszapárolog a sütőrácson készülő ételbe, így az aromákat a sültek magukba zárják, jellegzetes BBQ ízt biztosítva az ételnek.

Duplacsöves gázégők

A szabadalmaztatott Dual-Tube égők kiváló minőségű, nagy teherbírású rozsdamentes acélból készülnek, és egyenletes hőmérsékletet biztosítanak a sütőtérben, hátul és a két oldalán is.

Polcok és beépített tárolók

A Broil King® nagy teljesítményű grillek legkisebb modellje is polccal van felszerelve a két oldalán, hogy megkönnyítse a grillséf munkáját. A legnagyobb modellek tárolóikkal és funkcióikkal a teljes konyhát helyettesítik.

Masszív, öntött alumínium sütőtér

Az öntött alumíniumból és rozsdamentes acélból készült strapabíró sütőtér jól tartja a hőt, nem vetemedik, és hosszú élettartamot garantál.

Infra oldalégő

A Baron, Regal és Imperial sorozatok modelljei infra oldalégővel is felszerelhetők. Az infravörös technológiával működő égő segítségével magasabb hőmérséklet érhető el, mint a hagyományos gázégővel.

Kerekeken guruló

A Broil King® modelljei kiváló minőségű gumival bevont nagy kerekekkel rendelkeznek, amelyekből kettő fékezhető. A mobilitás nagyobb kihasználhatóságot és kényelmet biztosít a spontán grillezésekhez is.

Rácsok és nyársak

A legtöbb sorozatban elérhető forgatónyárssal felszerelt modell. Az egyenletes sütést automatikus forgató és egy plusz hátsó égősor biztosítja.

Számtalan kiegészítő

A prémium kiegészítőkkel grillsütőjét teljes értékű konyhává varázsolhatja. A nélkülözhetetlen sütőtálcáktól a különleges receptekhez szükséges eszközökig, a Broil King® választékában mindent megtalál.

A grillek királya

Gázgrill sorozatok a Broil King®-től

Porta Chef

Grillezés bárhol, bármikor. A hordozható grillek tartós öntött alumínium sütőtérrel a nagyméretű grillek teljesítményét produkálják.

Gem

A rozsdamentes öntött alumínium sütőtér, a hatékony gázégők és a Linear-Flow szelepek kiváló sütésszabályozást biztosítanak.

Monarch

A kompakt sorozatot kisebb helyekre tervezték. A legendás Broil King® grill technológiával zamatos ételeket készíthet.

Royal

Az időtálló minőség megtestesítője. Nagyszerű funkcióival és kompakt méreteivel a családok kompromisszumok nélküli kedvence.

Crown

Teljesítmény és sokoldalúság modern köntösben. Aromasínnel és állítható grillrácsokkal az aromák megőrzéséhez.

Signet

Igazi klasszikus, amely kiállja az idő próbáját. Hatalmas sütőterében egyszerre több ételt, vagy akár pulykát is süthet.

Baron

Professzionális grillek, amelyek minden háztartásban kiemelt szerepet kapnak. Kiváló minőségű sütőtere élettartam garanciával jár.

Regal

Felszereltségükkel és megjelenésükkel a Regal grillek magasabb osztályba léptek. Ámulatba ejtő technika az ínycsiklandozó falatokért.

Imperial

Lenyűgöző kerti grillkonyha okos megoldásokkal. Hatékonyság és luxus egyben a kerti partik mesterszakácsainak.
A hagyományos ízekért

Faszenes és pellet grillek és szmókerek

A Broil King® újragondolt faszenes és pellet berendezéseit a tradicionális, füstös ízek kedvelőinek ajánljuk.

Pellet grillek

A fapellettel készült ételek nagyszerű füstös ízt kapnak. A digitális vezérlővel a hőmérséklet könnyen szabályozható a lassú 107°C-tól a perzselő 320°C fokig.

Broil King® szmókerek

A duplafalú házzal és ajtókkal készített szmókerekben öntött alumínium légterelők szabályozzák a hőmérsékletet, és négy állvány biztosít helyet a füstölnivalónak.

Broil King® KEG

Megbízható teljesítmény autentikus grillízekkel. A szabadalmaztatott, innovatív faszenes KEG nagyon jól hőszigetel, és az egyenletes sütés érdekében keringeti a forró levegőt.
Mesteri kellékek

Broil King® kiegészítők

BroilKing Baron 490 kerti grill a teraszon
A prémium kiegészítők és grilleszközök széles választékát találja webáruházunkban. Wokok és grillkosarak a ropogós sült húsokhoz és zöldségekhez, tűzálló kesztyűk, fogócsipeszek és lapátok a gyors és kényelmes sütögetéshez, profi vágódeszkák, szervírozó felszerelések, és más kiváló minőségű, praktikus termékek, amelyek segítségével minden receptet mesteri színvonalon készíthet el.
BroilKing Baron 490 kerti grill a teraszon

Kérjen ajánlatot
még ma!

Töltse ki az űrlapot, hogy értékesítőink segíthessenek Önnek kiválasztani az ideális Broil King® grillsütőt és szmókert, valamint egyedi ajánlatot készíthessenek az igényei alapján.

Grillszakértőnk hamarosan kapcsolatba lép Önnel, hogy minden felmerülő kérdésére válaszoljon vásárlási kötelezettség nélkül.