Termékek

Minőség, amiben megbízhat

Legyen a kert és a terasz a pihenés és szórakozás ötcsillagos központja!

A SpaTrend választékában megtalálja az otthoni pihenés, feltöltődés és szórakozás kivételes minőségű kellékeit. A szemet gyönyörködtető kivitelezés és a prémium alapanyagok garantálják, hogy jól érezze magát, hogy mindig kellemesen töltse a szabadidejét. Kínálatunkban kizárólag tartós, díjnyertes és a legszigorúbb minőségi szabványoknak megfelelő termékeket talál.

Nálunk öröm vásárolni!

JAKUZZI

Prémium amerikai masszázsmedencék

Jakuzzi

A világ legnépszerűbb luxus masszázsmedencéit több évtizedes szakmai tapasztalattal válogattuk össze, és kínáljuk bemutatótermeinkben.
Megnézem

MEDENCE

Úszómedencék ellenáramoltatóval

Medence

Az egyedülálló ellenáramoltató tecnológiával felszerelt prémium medencék egyszerre biztosítják a feltételeket a hatékony edzéshez és a relaxációhoz.
Megnézem

KERTI BÚTOR

Prémium időjárásálló kerti bútorok

Kerti bútor

Teljes értékű szabadtéri életteret rendezhet be prémium kategóriás, jól kombinálható kerti bútorainkkal és szakértőink bevonásával.
Megnézem

GRILL

Prémium amerikai és olasz kerti grillek

Grill

A stílusos és prémium minőségű gázos és fanszenes grillek egyedülálló választékával várjuk a kerti sütögetés kedvelőit.
Megnézem

SZAUNA

Prémium épített és hordószaunák

Szauna

Prémium hórdószaunák, valamint egyedi luxus finn és infraszaunák a tervezéstől és kivitelestől a telepítésig saját szakembereinkkel.
Megnézem

NAPERNYŐ

Árnyékolástechnika felső fokon

Napernyő

Csúcsimőségű, stílusos és könnyen kezelhető napernyők európai gyártóktól, valamint prémium pergola rendszerek egyedi igények szerint.
Megnézem

HANGSZÓRÓ

Hordozható kültéri Bluetooth hangfalak

Hangfal

Nagy teljesítményű, víz- és időjárásálló vezeték nélküli hangszórók kifinomult belga tervezéssel, egyedülálló hang tartománnyal.
Megnézem

MASSZÁZS

A tökéletes ellazulás élménye masszázsfotelben

Masszázs-fotel

A SpaLounge luxus masszázsfotel innovatív technológiájával és ergonomikus formatervezésével nyújt teljes masszázsélményt.
Megnézem

20 éve a wellness szolgálatában

Az elmúlt húsz évben kitartó munkánkkal és szenvedéllyel képviseltük a wellness életstílust is, amely a test és lélek harmóniáját teremtette meg többezer magyar otthonban és kertben.