Masszázsmedence

élmény felsőfokon

Fürdőzés luxus jakuzziban

A világ legkedveltebb masszázsmedencéit Magyarországon kizárólag a SpaTrend forgalmazza. A kínálatunkban található amerikai prémium jakuzzik büszkén viselik a luxus jelzőt. Több évtizedes szakmai tapasztalattal olyan megbízható és minőségi választékot állítottunk össze, amelyben bárki megtalálja az igényének megfelelő masszázsmedence modellt. Ön megálmodja, mi segítünk a választásban, és támogatjuk a használat során.

MASSZÁZSTERÁPIA

Egészség és vitalitás

Gondolta, hogy a masszázsmendence rendszeres használata képes jelentősen javítani az életminőséget? Oldja a stresszt, lazítja az izmokat, csökkenti az ízületek terhelését. Emellett jó hatással van a keringésre, az alvás problémákra és a méregtelenítő folyamatokra is. Ismerje meg a jakuzzi használat egészségre gyakorolt hatásait, és élvezze az előnyeit saját masszázsmedencéjében!

Luxus és energiahatékonyság kéz a kézben

Az általunk forgalmazott modellek a legmodernebb szigetelési és vízforgató technikáknak köszönhetően környezetbarát és energiatakarékos használatot biztosítanak.

Masszázsmedencéink

Tekintse meg kínálatunkat

a puhafalú mobil medencéktől a hétszemélyes csúcsmodellekig

Hot Spring

A masszázsmedencék királynője. 45 év szakértelem és innováció

Caldera

Nagy teljesítményű jakuzzik a kényelem és a könnyű kezelhetőség jegyében

Freeflow

Kompakt hidroterápia. Kis helyen elfér, nagyszerű élményt biztosít

Softub

Pehelysúlyú bajnok. Időtálló, puha vázzal készült mobilizálható medencék

Információ és tanácsadás

Nehéz a választás? Szívesen segítünk!

Katalógusunk és választási útmutatónk segítségével megkönnyítjük a döntéshozatalt. Igényelje kiadványainkat, vagy látogasson el bemutatótermeinkbe, próbáljon ki egy masszázsmedencét, és konzultáljon szakértőinkkel!

Katalógus

Kérje ingyenes katalógusunkat, melyben megtekintheti legfrissebb jakuzzi, kerti bútor és grill kínálatunkat.

Választási útmutató

Igényeljen választási útmutatót, amelyben megtalálja a választ az összes felmerülő kérdésre jakuzzi vásárlás előtt.

Spatrend Hotspring masszázsmedence belső

Jakuzzi kipróbálása

Foglaljon időpontot bemutatótermünkben, ahol privát körülmények között kipróbálhatja masszázsmedencéinket, és személyesen konzultálhat szakértőinkkel.

Prémium jakuzzik a kiterjesztett valóságban

Nézze meg hogyan mutatna egy jakuzzi vagy fitness medence a saját teraszán. Válogasson a különféle méretű, formájú és borítású modellek között!

ORSZÁGSZERTE HÁROM BEMUTATÓTEREM

Látogasson el hozzánk!

Bemutatótermeinkben 1200 nm-en tekintheti meg több mint 55 féle kiállított masszázsmedencénket, melyekbe akár bele is ülhet, hogy a különböző méreteket tesztelje. A feltöltött medencék funkcióit megismerheti, és privát szeparéban akár élesben is tesztelheti. Egy finom kávé mellett masszázsmedence szakértőink ingyenes személyes konzultáción mérik fel igényeit, válaszolnak minden felmerülő kérdésére, és ismertetik aktuális ajánlatainkat, kedvezményeinket.

INGYENES KONZULTÁCIÓ

Foglaljon időpontot jakuzzi szakértőinkhez

INGYENES SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

Találkozzon szakembereinkkel a bemutatótermeinkben, ahol nemcsak szóbeli tanácsokkal látjuk el, de szakértőink élőben be tudják mutatni kiállított masszázsmedencéinket, és ismertetni azok funkcióit.

HELYSZÍNI FELMÉRÉS

A jakuzzi ideális helyét keresi? Előre egyeztett időpontban tanácsadónk felkeresi Önt otthonában, és a helyszíni felméréssel egyidőben a jakuzzi kiválasztásában is és a telepítés megtervezésében is segítséget nyújt.

20 ÉV A WELLNESSÉRT

Miért nálunk válasszon jakuzzit?

A jakuzzi vásárlás akkor lesz hosszútávon megtérülő befektetés, ha hiteles partnert választ. Cégünk 20 éve vezető pozícióban van jelen a masszázsmedencék piacán. Az ez idő alatt felhalmozott tapasztalattal és szakértelemmel fordulunk minden ügyfelünk felé a vásárlás folyamata alatt és után is.

Megbízható portfólió

Portfóliónkat 20 éves tapasztalattal a legmegbízhatóbb márkákból állítottuk össze.

Prémium minőség

Az általunk forgalmazott amerikai luxus jakuzzikat több tízezer elégedett vásárló használja az egész világon.

Ügyféltámogatás

A kapcsolat vásárlóinkkal nem szakad meg a pénztártól való távozás után. Ügyfélszolgálatunk a használat során is rendelkezésére áll.

Kérjen ajánlatot
még ma!

Töltse ki az űrlapot, hogy értékesítőink segíthessenek Önnek kiválasztani az ideális masszázsmedencét, és egyedi ajánlatot készíthessenek az igényei alapján.

Jakuzzi szakértőnk hamarosan kapcsolatba lép Önnel, hogy minden felmerülő kérdésére válaszoljon vásárlási kötelezettség nélkül.