Alfa Forni

A SÜTÉS ALFÁJA

Olasz kemencék világszínvonalon

Kerti pizzasütés Alfa pizzakemencében
A formatervezett Alfa Forni kemencéket változatos méretben és színekben kínáljuk. A fa-, gáz- és hibrid tüzelésű kemencékben mennyei pizzát készíthet pillanatok alatt. A modellek hordozhatóak, bárhol könnyen beüzemelheti őket a kertben vagy a teraszon. A kiváló tervezésnek és a nagy teljesítményű technológiának köszönhetően az esztétikus pizza kemencék élettartama rendkívül hosszú.
Kerti pizzasütés Alfa pizzakemencében
MINDENKI KEDVENCE

A tökéletes pizza titka

A kompakt pizzasütőkben forradalmi technológia biztosítja az ellenállhatatlan, ropogós, friss pizza hagyományos ízét és állagát.
The Original ALFA logo
EGYEDI SZABADALOM

Heat Genius® konstrukció

A Heat Genius® technológiának köszönhetően a kemence percek alatt felmelegszik, és máris sütheti a mennyei pizzákat az éhes vendégek legnagyobb örömére. A zseniális konstrukció a következő elemeket tartalmazza:
Alfa-full-effect-full-circulation-flue-system

Full Effect Full Circulation Flue System®

A szabadalmaztatott technológia optimalizálja a forró levegő keringését a sütőkben. A hő nem távozik azonnal a kéményen keresztül, hanem a sütőtérben kering, és fenntartja a sütéshez optimális hőmérsékletet.

Alfa-heatkeeper

Heat Keeper™
tégla

Az Alfa saját üzemében gyártott speciális kemence tégla jobban elnyeli és tárolja a hőt, mint a lávakő vagy a kerámia, ezáltal a pizza gyorsan sül tökéletesre.

Alfa-doubledown-ceramic-superwool

DoubleDown Ceramic Superwool® szigetelés

A rozsdamentes acél falak közötti teret DoubleDown Ceramic Superwool® szigeteléssel töltik ki. Ez a szigetelés kétszer nagyobb hőállóságot biztosít, mint a kőzetgyapot.

VÁLASSZA A LEGJOBBAT

Alfa Forni kínálatunk

Alfaforni Moderno Portable hordozható kemence
Tekintse meg a minden igényt kielégítő Alfa Forni választékot. A modellek paramétereit és felszereltségét a Grillpláza weboldalunkon találja.
Alfaforni Moderno Portable hordozható kemence
Friss margherita pizza Alfa pizzalapáton
SÜSSÖN MESTERFOKON

Alfa Forni kiegészítők

Friss margherita pizza Alfa pizzalapáton
Emelje a kerti pizzapartizást a legmagasabb szintre az Alfa Forni mesteri kiegészítővel és multifunkcionális asztalaival.

Kérjen ajánlatot
még ma!

Kérjen ajánlatot még ma!
Töltse ki az űrlapot, hogy értékesítőink segíthessenek Önnek kiválasztani az ideális Alfa Forni kemencét, és egyedi ajánlatot készíthessenek az igényei alapján.

Grill szakértőnk hamarosan kapcsolatba lép Önnel, hogy minden felmerülő kérdésére válaszoljon vásárlási kötelezettség nélkül.