Kamado Chef

Kerámia grill

Ínyenceknek tervezve

A Kamado Chef lenyűgöző kivitelezése és technológiája egy 4000 éves grillezési technológia újjászületése. A kerámia kupola bent tartja a keletkezett hőt, és maximalizálja a sütési teljesítményt. A hagyományos forma a különleges ízeket, a tökéletes tervezés pedig a grillezés örömét kínálja az egész család számára.

A Kamado Chef saját márkánk, melyben ötvöztük a piacon elérhető más kerámiagrillek legjobb tulajdonságait, hogy ezek a sütők prémium minőségükkel a kerti konyha elnyűhetetlen és megunhatatlan gasztronómiai központjává váljanak. Próbálja ki, imádni fogja!

Lenyűgöző megjelenés

A kamadok főszakácsa

A Kamado Chef minimális mennyiségű faszenet igényel a grillezéshez, sütéshez és füstöléshez.
kamadochef-grill

Prémium minőség

Az időtálló kamadok a legjobb minőségű kerámiából és rozsdamentes acélból készülnek. A bambuszpolcok hosszú ideig ellenállnak az időjárásnak és az igénybevételnek.

KamadoChef bordó faszenes grill

Kerámia bevonat

Az alapos termékfejlesztés gyönyörű, tartós és hosszú élettartamú kerámiatestet eredményezett. A színezési és mázolási módszerek sajátos stílusjegyet kölcsönöznek a márkának.

KERÁMIA GRILLEK

Kamado Chef kínálatunk

KamadoChef fekete faszenes grill
Válogasson a Kamado Chef modelljei között. A grillek funkcióiról és paramétereiről részletesen a Grillpláza webshopunkon tájékozódhat.
KamadoChef fekete faszenes grill
Grillek és szmókerek

Kamado Chef bemutató

Kérjen ajánlatot
még ma!

Töltse ki az űrlapot, hogy értékesítőink segíthessenek Önnek kiválasztani az ideális Kamado Chef grillsütőt, és egyedi ajánlatot készíthessenek az igényei alapján.

Grillszakértőnk hamarosan kapcsolatba lép Önnel, hogy minden felmerülő kérdésére válaszoljon vásárlási kötelezettség nélkül.