Kamado Joe

Melegen ajánljuk

A kerámia grillezés etalonja

A tűzpiros Kamado Joe nem csak grillezéshez, de barbecue sütéshez is ideális. Tökéletes eszköz a szaftos, ízletes húsok, ropogósra sült zöldségek és akár pizzák készítéséhez is. Osztott tűzterében direkt vagy indirekt is grillezhet, és készíthet egyszerre különféle sütési hőmérsékletet igénylő ételeket. A tökéletesített tojásdad kerámiatestben a füst körbe-körbe cirkál mielőtt távozik a kéményen, így zamatos és jellegzetes aromát kölcsönöz minden készülő ételnek.
Több mint egy grill

Kalandozás az ízek világában

Hatékony kerámia grillek okos funkciókkal és innovatív kiegészítőkkel.

Hiperbolikus füstkamra

A SlōRoller füstkamra optimális füstölővé alakítja a grillsütőt, ami egyenletesen osztja el a füstöt és a hőt az ízfokozás érdekében.

Többszintes sütőrendszer

A szabadalmaztatott Divide & Conquer® többszintes sütőrendszer lehetővé teszi, hogy az ételeket különböző módon és hőmérsékleten süsse egyszerre.

Tűzrőlpattant választék

Kamado Joe kínálatunk

A kisebb, hordozható Joe Juniortól a robosztus Big Joe modellig, Kamado Joe grillek széles kínálatából válogathat Grillpláza webshopunkon.
Minden, ami számít

Kamado Joe kiegészítők

A Kamado Joe kiváló minőségű kiegészítőivel élmény a sütés. Grillrácsoktól a pizzakövön át, a zsákolt füstölő fáig mindent megtalál, amivel könnyen készítheti el kedvenc receptjeit.

Kérjen ajánlatot
még ma!

Töltse ki az űrlapot, hogy értékesítőink segíthessenek Önnek kiválasztani az ideális Kamado Joe grillsütőt, és egyedi ajánlatot készíthessenek az igényei alapján.

Grillszakértőnk hamarosan kapcsolatba lép Önnel, hogy minden felmerülő kérdésére válaszoljon vásárlási kötelezettség nélkül.