Történetünk és csapatunk

Kezdetek kezdete

Wellness kultúra kialakítása

Vezse Roland a Spatrend ügyvezetője

A SpaTrend történetének kezdeteire Vezse Roland, az ügyvezető és tulajdonos így emlékszik vissza:

„Egész életemben az egészséges életmód híve voltam. Azzal már a tudomány is régóta tisztában van, hogy a lelki problémák megbetegíthetik a testet. Erre a világ többek között a wellness kultúra kialakításával reagált, melyről itthon is egyre többet lehetett hallani.
2003-ban meghívtak Hollandiába, és egy estét egy amerikai jakuzziban töltöttünk el a barátaimmal. Az élmény örökre megváltoztatta az életem, majd hamarosan megalapozta az otthoni wellness kultúrájának terjesztését hazánkban.”

Vezse Roland a Spatrend ügyvezetője
Spatrend Ürömi bemutatóterme
Garázsbolt

Sok jó jakuzzi kis helyen is elfér

Spatrend Ürömi bemutatóterme

A SpaTrend első medencéit egy garázsból értékesítettük. Korábbi szakmai tapasztalatainkra építve a legfontosabb stratégiánk az ügyfelek igényeinek pontos felmérése, és kiszolgálása volt.

Roland minden ügyfélről jegyzetet készített, mindenkit személyesen szeretett volna ismerni, és emlékezni arra, mire van szüksége.
Ennek megfelelően alakította ki a vállalati kultúrát, és egy olyan szervezetet épített fel, melyben minden munkatárs célja a vásárlókkal való harmonikus kapcsolat kialakítása és fenntartása, mely mára már alapelv és érték a cég működésében.

A lejtőn felfelé

Teljes gázzal előre

Spatrend masszázsmedence belső

Első vevőink elégedettsége, és életminőségük javulása igazolta, hogy a jó úton járunk, és az otthoni wellness jótékony hatására tényleg mindenkinek szüksége van.

Miközben a 2008-as válság alatt sorra zártak be a vállalkozások, mi azon tanakodtunk, hogyan szólítsuk meg azokat, akik még nem tapasztalták meg a masszázsmedencék lélekemelő és testet regeneráló élményét.

Megnyitottuk az első bemutatótermet, ahol az összes forgalmazott masszázsmedencét a prémium minőséghez illő miliőben lehetett megtekinteni. Majd a helyszínből adódóan megszületett a rendezvény ötlete, amely a nagy érdeklődésre való tekintettel azóta is évente többször kerül megrendezésre, megnyitotta kapuit a Spatrend Expo, Közép-Európa legnagyobb jakuzzi kiállítása és vására.

Spatrend masszázsmedence belső
Spatrend masszázsmedence
Sikersztori

A wellness nagykövetei

Spatrend masszázsmedence

A wellness magyar nagyköveteiként mindent megteszünk azért, hogy az emberek megismerjék ezt az életformát. A közösséggel – legyen az családi vagy baráti -, a természettel és a környezettel való harmónikus együttélés a hidroterápia jótékony hatásával kombinálva, a testi és lelki egészség megőrzését garantálja. Masszázsmedence kínálatunk az évek alatt először minőségi grillsütőkkel, később pedig nívós kerti bútorokkal bővült. A szabad levegőn töltött minőségi időre folyamatosan nő az igény. Mi ehhez biztosítjuk a legmagasabb színvonalú berendezést és felszereléseket: a jakuzziktól a bútorokon és grilleken át a szaunákig és árnyékolókig minden részletre odafigyelve.

Mára több mint 20000 magyar otthonban biztosítottuk a masszázsmedencék napi használatát, és több mint 50000 embert tettük wellness rajongóvá. Magyarország világelső az egy főre jutó prémium jakuzzik számában.

Egységben az erő

A SpaTrend csapat

Jó pap holtig tanul – szokták mondani. Csapatunk is ezt teszi, azonban mi nem megalapozatlanul prédikálunk. Folyamatosan követjük, és teszteljük a technológiai újításokat, az innovatív termékeket és a környezetbarát megoldásokat. Palettánkra kizárólag azok a termékek kerülnek, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. Erről gondoskodik minden munkatársunk nap mint nap.
Vezse Roland, a Spatrend ügyvezetője

Vezse Roland

ügyvezető

Seres István, a Spatrend masszázsmedence szakértője

Seres István

masszázsmedence szakértő
Üröm

Sallai Sándor, a Spatrend masszázsmedence szakértője

Sallai Sándor

masszázsmedence szakértő
Üröm

Seres Ádám, a Spatrend masszázsmedence szakértője

Seres Ádám

masszázsmedence szakértő
Üröm

Molnár Csilla, a Spatrend masszázsmedence szakértője

Molnár Csilla

masszázsmedence szakértő
MaxCity

Boros Richárd, a Spatrend masszázsmedence szakértője

Boros Richárd

masszázsmedence szakértő
MaxCity

Mészáros János, a Spatrend masszázsmedence szakértője

Mészáros János

masszázsmedence szakértő
MaxCity

Szeitz Zsolt, a Spatrend masszázsmedence szakértője

Szeitz Zsolt

masszázsmedence szakértő
MaxCity

Manhertz István, a Spatrend masszázsmedence szakértője

Manhertz István

masszázsmedence szakértő
MaxCity

Mit mondanak a számok

Köszönet minden érdeklődőnek és vásárlónknak

Többszörösen díjnyertes csapatunk nem részesülhetett volna az elismerésekben kiváló ügyfeleink nélkül, akik kérdéseikkel, elvárásaikkal, egyedi igényeikkel és visszajelzéseikkel járultak hozzá a Magyarországon egyedülálló sikerhez.

0
elégedett ügyfél
0 +
eladott jakuzzi
0 +
eladott grillsütő
0 +
eladott kerti bútor
0
év tapasztalat
0 +
rendezvény
Spatrend díj Caldera Spas
Szakmai elismerés

DÍJAINK

Csapatunk kitartó munkáját és törhetetlen lelkesedését számos díjjal jutalmazták. A marketing és értékesítési stratégiánk, a wellness életmód melletti elkötelezettségünk és a bemutatótermeinkben nyújtott ügyfélélmény évről-évre magasabb elismeréseket kap.

2015: Év Legjobb Jakuzzi Kereskedője

A Watkins gyár minden évben a hidromasszázst népszerűsítők közül díjazza a legjobbakat.

2016: Kiváló Marketing és Kiskereskedelem

A Hot Spring márka kiváló képviseletéért és az ügyfeleknek nyújtott kimagasló szolgáltatásokért járó díj a SpaTrend teljes csapata számára.

2018: Év Legjobb Caldera Spas Kereskedője

A Watkins gyár díja a Caldera Spas masszázsmedencék legjobb kereskedőjének.

2019: Év Legjobb Nemzetközi Kereskedője

A Watkins Wellness legrangosabb díja a világ legjobb értékesítő és ügyfélélményt nyújtó Caldera Spas kereskedő csapatának.

2021: Év Kereskedője

A Watkins Wellness kitüntetése a pandémia alatt nyújtott kimagasló eredményekért.

2022: A Régió Legjobb Képviselete

A Watkins Wellness éves San Diegó-i konferenciáján a legsikeresebb képviseleteket díjazzák.