OFYR

A SZABADTÉRI SÜTÉS MŰVÉSZETE

A tűz összekovácsol

Prémium design Ofyr grillsütő a medence parton

A városi elidegenedés ihlette az OFYR tábortűzre emlékeztető grilljeit, amely körül megélhetjük a kapcsolódás és a közösség élményét. Rendkívül kifinomult minimalista formatervezése a legmodernebb kertekbe is tökéletesen illeszkedik.

Mitől olyan érdekes az OFYR koncepció? Az egyszerűség, a többfunkciós tulajdonságai és a formabontó dizájn együtt egy teljesen új megközelítést képviselnek a szabadtéri grillezés és kikapcsolódás világában.

Prémium design Ofyr grillsütő a medence parton
Holland vendégszeretet

OFYR, együtt sülve-főve

A fatüzelésű vaslapos grillezés kultúrája világhírű mozgalommá nőtte ki magát. A gyönyörűen kivitelezett grillsütők otthoni és professzionális használatra egyaránt alkalmasak.

Kör alakú dizájn

Az OFYR kör alakú plancha sütője a tűzzel a közepén összehozza a társaságot, és ideális körülményeket teremt a közös sütögetés élményéhez.

Minden évszakban

Az OFYR modellek strapabíró, időjárásálló anyagból készültek, ponyva nélkül is a szabadban hagyhatók. A kert funkcionális díszítő elemei.

Művészi kivitelezés

A kortárs és minimalista vonalvezetés, a rozsdás és matt felületek stílust és eleganciát csempésznek a kert természetes környezetébe.

Egyszerű használat

Karbantartást nem igényel, és könnyen tisztítható. Az ételmaradék és felesleges zsiradék közvetlenül a tűzbe kerül, a sütőlapot nedves ruhával elég áttörölni.

Látványos kerti konyha

Vendégváró OFYR modellek

Válassza az igényeihez leginkább illő modellt, és ossza meg az élményt szeretteivel!

OFYR - Classic

Az OFYR Classic felhívja magára a figyelmet, függetlenül attól, hogy mikor és hogyan használják. A Classic modellekkel minden esemény emlékezetessé válik.

OFYR - Storage

A praktikusság és a formatervezés tökéletes kombinációja az OFYR Storage. Ezek a modellek tűzhelyek és fatárolók egyszerre.

OFYR - Island

Az OFYR Island egy kompakt kültéri konyha. A sziget tartalmaz egy OFYR sütőt fatárolóval, egy és egy praktikus rekeszt a konyhai eszközök, kiegészítők és fűszerek számára.

OFYR - XL

Az OFYR XL az OFYR család legnagyobb modellje. Méretéből adódóan ez a sütő ideális nagyobb csoportok grillételekkel történő kiszolgálására. 150 cm-es átmérőjével akár egyszerre két séf is osztozhat rajta.

OFYR - Butcher Block

Az OFYR Hentesblokk megjelenésében és felszereltségében is remekül kiegészíti az OFYR Classic modelleket. Masszív munkalappal és a praktikus tárolókkal van felszerelve.

OFYR - Tabl'O

Elegáns, kompakt és hatékony. Az OFYR Tabl’O asztali grill az OFYR család legkisebb tagja. A sütő mindkét oldala használható, egy sima és egy grillmintás felülettel.

OFYR - Kamado asztal

Bővítse szabadtéri konyháját egy OFYR Kamado asztallal. Kollekciónkkal a meglévő kamado-tulajdonosok is egy hangulatos kültéri konyhát rendezhetnek be.

OFYR - Wood storage

Az OFYR fatárolókkal a tűzifából dekorációt varázsolhat. Ezek az elemek különböző méretben és színben kaphatók, ezáltal jól kombinálhatók más OFYR bútorokkal.
Ofyr grill kiegészítők
Határtalan profizmus

OFYR kiegészítők

Ofyr grill kiegészítők
A hasznos segédeszközök ugyanolyan fontosak, mint maga a grillsütő. A megfelelő eszközökkel és biztonsági felszerélesekkel, na meg egy jó OFYR recepttel bárki profi szakáccsá válhat.

Kérjen ajánlatot
még ma!

Töltse ki az űrlapot, hogy értékesítőink segíthessenek Önnek kiválasztani az ideális OFYR grillsütőt, és egyedi ajánlatot készíthessenek az igényei alapján.

Grillszakértőnk hamarosan kapcsolatba lép Önnel, hogy minden felmerülő kérdésére válaszoljon vásárlási kötelezettség nélkül.