RecSport Recreation Systems

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS

Wellness minden generációnak

Endless Pools ellenáramoltató medence R sorozat
A fizikai aktivitás, a családdal és barátokkal együtt töltött közös idő és a relaxálásra fordított „énidő” mind fontosak a testi-lelki harmónia eléréséhez. A RecSport Recreation Systems R sorozat medencéi kiváló partnerei lesznek ebben. Az ellenáramoltató rendszer tervezésekor a gyermekekre is gondoltak, az egyenletes áramlatban biztonságos és kellemes az úszás és más vízben végzett edzés is. A kiváló minőségű masszázsbefúvók teljes testmasszást nyújtanak a felnőtteknek és szórakozást a kicsiknek. A legkisebb modellekből álló sorozat EGÉSZséges életmódot biztosít az EGÉSZ családnak EGÉSZ évben.
Endless Pools ellenáramoltató medence R sorozat
CSALÁDI REKREÁCIÓ

Miért válasszon az
R sorozatból?

A nagyszerűen felszerelt amerikai medencék ideálisak a családi szórakozáshoz, medencepartikhoz, közös élmények szerzéséhez. Az ellenáramoltató befúvói vízi edzések mellett a pancsoláshoz, játékhoz is kiválóak.

Gyerekbarát

Az R sorozat medencéi kiválóan alkalmasak arra, hogy a gyerekek már kicsi korukban megtanuljanak úszni, és magabiztosak legyenek a nyílt vízen is.

Örvénymentes

Az ellenáramoltatást biztosító befúvók és a megsokszorozott vízbeszívás gondoskodik az egyenletes és örvénymentes áramlásról úszáshoz és edzéshez.

Kompakt

Az R sorozat medencéi helytakarékos megoldást nyújtanak a különböző családi igényekre, akár a sport, akár a relaxáció élvez prioritást.

Holisztikus

A vízben végzett edzés, aktív szórakozás vagy a kényeztető hidromasszázs növeli állóképességet és a boldogsághormonok szintjét.

Örömforrás

RecSport Recreation Systems R sorozat

A kis alapterülettel rendelkező R sorozat a legjobb befektetés, ha családja testi-lelki egészségéről van szó.
EndlessPools R200 ellenáramoltató medence

R200

Fordítson kiemelt figyelmet a saját és családja egészségére ezzel a kedvező árú, 4.5 méteres wellness- és úszómedencével.

EndlessPools R220 ellenáramoltató medence

R220

Összesen 31 masszázsbefúvóval és 9 ülőhellyel ez a 3,6 méteres medence a partik koronázatlan királya télen-nyáron.
EndlessPools R500 ellenáramoltató medence

R500

Adja át magát a holisztikus wellnessnek. A helyben úszásra alkalmas modell 2 luxus masszázsülőhellyel van felszerelve.

Kérjen ajánlatot
még ma!

Töltse ki az űrlapot, hogy értékesítőink segíthessenek Önnek kiválasztani az ideális RecSport Recreation Systems medencét, és egyedi ajánlatot készíthessenek az igényei alapján.

Szakértőnk hamarosan kapcsolatba lép Önnel, hogy minden felmerülő kérdésére válaszoljon vásárlási kötelezettség nélkül.