Jardinico

MODERN LUXUS

Esztétikus és strapabíró

A Jardinico napernyők kiváló minőségű anyagokból készülnek, és az innovatív kialakításuknak köszönhetően mozgatásuk és forgatásuk szinte gyerekjáték.
A prémium kategóriás árnyékolók a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő, elegáns megoldásokat kínálják, hogy minél több időt tölthessen a szabadban kánikulában és esős időben egyaránt.

A Jardinico márka elkötelezett a környezetvédelem iránt. Gyártási folyamataikat a környezetre gyakorolt minimális hatás és újrahasznosítás jellemzi.

Egyedi és időtálló

Miért válasszon Jardinico napernyőt?

Erőkifejtés nélkül kezelhető, mégis masszív szerkezet és magas minőségű anyagválaszték.

Erős váz

Az erős alumíniumváz és a masszív talp ellenáll a szélnek, porszórt felület pedig az időjárás viszontagságainak.

Sunbrella szövet

A különleges szövet amellett, hogy vízálló és vízlepergető, hosszútávon ellenáll a nap káros sugarainak, nem fakul és nem öregedik el

Egyedülálló design

A változatos méretben készült, letisztult formavilágú, kifinomult napernyők a kerti medencék és bútorok stílusos kiegészítői.

Kényelmes használat

A napernyő akár egy mozdulattal 360 fokban forgatható, minden irányba könnyedén dönthető, valamint a talpazaton található kerekek segítségével nehézség nélkül mozgatható.

Ismerje meg teljes napernyő kínálatunkat

A Gardentrend weboldalán minőségi kerti bútorokat és kiegészítőket talál. Tekintse meg a prémium napernyők teljes választékát a Gardentrend weboldalán.
Időtálló luxus

Jardinico napernyők

Prémium választék minden kertbe
Jardinico Caractere napernyő a tengerparton

Caractère

A kollekcióból különböző méretű ernyőket választhat. Mind 360 fokban forgatható és Sunbrella Plus 100% kültéri vászonból készült.

Marbella LED

Elegáns napernyő Olefin vízlepergető vászonnal, 3×3 m méretben. Különlegessége a bordáiba épített LED világítás.
Jardinico Marbella Delux napernyő

Marbella

Minden irányba mozgatható, impozáns 3×3 m méretű napernyő vízlepergető Olefin textilből, kerekeken guruló gránittalppal.

Kérjen ajánlatot
még ma!

Kérjen ajánlatot még ma!
Töltse ki az űrlapot, hogy értékesítőink segíthessenek Önnek kiválasztani az igényeinek leginkább megfelelő Jardinico napernyőt, majd ez alapján egyedi ajánlatot készíthessenek.

Szakértőnk hamarosan kapcsolatba lép Önnel, hogy minden felmerülő kérdésére válaszoljon vásárlási kötelezettség nélkül.