Hordó szauna

Skandináv hangulatban

Így kerek a világ

Spatrend hordószauna kültéren a havas időben

A hordószaunák látványos, kör alakú formai kialakításának praktikus oka is van: a kerek kabin gyorsabban felfűthető, nincsenek olyan sarkok, ahová lassabban jut el a meleg levegő. Ráadásul a faragott falak az alsó részbe zárják a hőt, így a szauna üzemeltetése energiatakarékos is.

A kínálatunkban lévő hordó szaunák környezetbarát technológiával kezelt fából, fenntartható erdőgazdálkodásból származnak.

Spatrend hordószauna kültéren a havas időben
Spatrend hordószauna belső tér
TERMÉSZETESEN VEGYSZERMENTES

Kanadai cédrusból

Spatrend hordószauna belső tér

A rusztikus, hőkezelt fenyő rendkívül tartós, nem vetemedik a téli fagyokban és a nyári hőségben sem. A faanyag nincs vegyszerrel kezelve, eredeti szépségében pompázik, és a legmagasabb hőfokon sem párolog ki belőle méreganyag vagy gyanta.

Minden hordószauna bejáratánál egy kis terasz került kialakításra egy ülőpaddal, melyen a szaunaszeánsz végeztével megpihenhet.

EGY HORDÓNYI WELLNESS

Nem mindennapi köntösben

Spatrend hordószauna a havas téli tájon

Élvezze a finn szauna áldásos hatását egyszerűen telepíthető, kompakt és praktikus hordószaunában, mely látványos színfoltja lesz a kertnek.

Kínálatunkban különböző méretű modellek közül választhat, kétszemélyestől akár nyolc személyt is kényelmesen befogadó változatig. Szakértőink segítenek az ideális modell kiválasztásában, a megfelelő alap elkészítésében és a hordószauna installálásában. Kérje ajánlatunkat még ma!

Spatrend hordószauna a havas téli tájon

Kérjen ajánlatot
még ma!

Töltse ki az űrlapot, hogy értékesítőink segíthessenek Önnek kiválasztani az ideális hordószaunát, és egyedi ajánlatot készíthessenek az igényei alapján.

Szakértőnk hamarosan kapcsolatba lép Önnel, hogy minden felmerülő kérdésére válaszoljon vásárlási kötelezettség nélkül.