Escape

A zenerajongók álma

Kültéri hangszórók
határok nélkül

A zene nem csupán a házibulik és kerti partik hangulatfokozó eleme. A zenehallgatás bizonyítottan gyógyító hatású akusztikus terápia.

A belga tervezésű hordozható hangszórók kifinomult hangtartománya a muzsika élményét csempészik a mindennapjaiba. A víz- és időjárásálló nagy teljesítményű modellek vezeték nélkül, Bluetooth technológiával működnek kint a szabadban és bent a lakásban egyaránt.

Kiváló hangminőség

Miért válassza az Escape® hangszórót?

Az Escape® több mint egy hangszórórendszer. Nem illeszkedik egyetlen meglévő termékkategóriába sem, egyedi megoldás korlátok nélkül.

Vízálló

A hangszóró tartós többszálas poliészterből készült borításának optimalizált szövésmintája a kristálytiszta hangzásért felel. Az időjárásálló tervezés része a porszórt, öntött alumínium fogantyú és préselt oldalsó díszlécek.

16 órás üzemidő

Az új generációs lítiumvas-foszfátból (LiFePo4) nagy teljesítményű, újratölthető akkumulátor 16 órán keresztül vezeték nélkül biztosít halkabb háttérzenét. Normál hangerőn 8 óra az üzemideje.

Twin mód

Két eszköz vezetékmentesen társítható és sztereó párként üzemeltethető a kifogástalan zenei élmény biztosításához.

360°-os hangsugárzás

Az egyedi építésű, teljes tartományú hangszórók minden irányban egyforma hangélményt nyújtanak.

Egy hangfal, végtelen lehetőség

Escape® hangszóró kínálat

A hordozható csúcsminőségű hangszórókkal a zene lélekemelő hullámai felszabadítják a belső erőforrásait, és kiszabadítják a hétköznapok monotonitásából.

P9

Az Escape® P9 kivételes hangminőséget biztosít az öt kiváló minőségű hangszórónak köszönhetően. A korszerű, fejlett basszuskezelés tökéletes audioélményt nyújt a zenekedvelőknek.

P6 BT

A kiváló anyagokból készült P6 BT ideális egyensúlyt teremt a formatervezés és a teljesítmény között, amely a zenehallgatást kifinomulttá teszi. Páratlan hangzásvilággal és nagyvonalú basszushangzással rendelkező hangszóró.

P6 AIR

Az Escape® P6 Air a P6 BT platformján fut, de az AirPlay 2-nek, a beépített Chromecastnak és a Roon-nak köszönhetően vezeték nélkül, egy meglévő WIFI-hálózaton keresztül több hangszóróra is streamelhet anélkül, hogy egy márka használatára korlátozódna.

M1 AIR

Univerzális eszköz, amely könnyen csatlakoztatható a legtöbb HI-FI rendszerhez, és támogatja a 192kHz / 24 bites hangfájlokat is. Beépített Chromecast, AirPlay 2, Roon, Spotify Connect és Bluetooth 5.0 funkcióval rendelkezik, ami okostelefonról és más mobileszközről biztosítja kedvenc applikációja vagy online csatornája streamelését.

Kérjen ajánlatot
még ma!

Töltse ki az űrlapot, hogy értékesítőink segíthessenek Önnek kiválasztani az ideális hangszóró rendszert, és egyedi ajánlatot készíthessenek az igényei alapján.

Szakértőnk hamarosan kapcsolatba lép Önnel, hogy minden felmerülő kérdésére válaszoljon vásárlási kötelezettség nélkül.