Segítünk kerti bútort választani!

Igényelje kerti bútor katalógusunkat!

Kerti bútor katalógusunk segítségére lesz abban, hogy könnyebben eligazodjon a kültér berendezésének útvesztőiben. Katalógusunkban megtalálja készletről elérhető kerti bútorainkat, és az összeállítások lehetőségeit, hogy kertje, terasza ne csak stílusos és szép, hanem valóban kényelmes és élhető legyen.  Töltse ki az alábbi rövid kérdőívet, és e-mailben elküldjük Önnek kerti bútor katalógusunkat. 

Kertibútor vásárlási útmutató

Csapatunk csaknem tizenöt éve foglalkozik  kerti bútorok, árnyékolók, grillek és masszázsmedencék képviseletével, kiválasztásával, telepítésével és karbantartásával. Az évek során felhalmozódott sok sok tapasztalatunkat szívesen megosztjuk mindenkivel, aki most tervezi a kert és terasz berendezését.  

Az Ön döntése hasonlít arra az érzésre, amikor mi magunk határoztunk arról, hogy mely kerti bútor, árnyékoló és masszázsmedence márkákat, és mely modelleket válasszuk ki ügyfeleinknek. Az Ön döntése, csakúgy mint annak idején a mienk, nagyon hosszú időre szól. A mi irányválasztásunkhoz igen jelentős mérlegelésre volt szükség, mert sok-sok ezer leendő boldog kert és terasz tulajdonos helyett hoztuk meg ezt a nagyon is felelősségteljes döntést,  hogy csakis világszínvonalú gyártók termékei mellett tesszük le a voksunkat.

SpaTrend - The Lifestyle Company