Resol

SPANYOL FORMATERVEZÉS

Design és ergonómia magasfokon

Resol Bini lounge kerti bútorok

A Resol neves spanyol márka 1961 óta kínál kiváló minőségű kerti design bútorokat. Hitvallásuk középpontjában az innováció, a fenntarthatóság és a funkcionalitás áll. Céljuk, hogy termékeikkel stílust és kényelmet hozzanak minden kültéri környezetbe, miközben környezetbarát megoldásokat kínálnak.

Resol Bini lounge kerti bútorok
DÍJNYERTES FORMÁK

Miért válassza a Resol kerti bútorait?

A Resol bútorok fenntarthatók, innovatívak, díjnyertes dizájnnal rendelkeznek, és maximális
kényelmet biztosítanak. Mindezek mellett környezetbarát anyagokból készülnek, és időjárásállók,

így hosszú távon is megőrzik minőségüket és esztétikai értéküket.

Resol Woody kerti szék

Fenntarthatóság

A Resol elkötelezett a környezetvédelem mellett. Termékeik egy része újrahasznosított és újrahasznosítható anyagokból készül. A Green Edition kollekció különösen hangsúlyozza a 100%-os újrahasznosítást, csökkentve az új műanyagok felhasználását. Ezzel a Resol nemcsak a természet megóvását segíti, hanem a tudatos vásárlók igényeit is kielégíti.

Resol Toledo aire kerti székek

Innováció

A Resol folyamatosan keresi az új megoldásokat a kültéri bútorok terén. Az anyaghasználatban előszeretettel kombinálják a polipropilént üvegszállal, alumíniummal és HPL-lel, melyek biztosítják a bútorok tartósságát és időjárásállóságát. Ezen innovatív anyagoknak köszönhetően a bútorok hosszú éveken át megőrzik minőségüket és esztétikai értéküket.

Resol Barcino bárszett a teraszon

Díjnyertes dizájn

A Resol innovatív és esztétikus termékeivel számos rangos nemzetközi díjat nyert. A minőségi tervezés és precíz kivitelezés minden termékükben megmutatkozik. Az elnyert díjak bizonyítják, hogy a Resol bútorok nemcsak funkcionálisak, hanem kiemelkedően szépek is, megfelelve a legmagasabb dizájn elvárásoknak.

Resol Raff kerti garnitúra a teraszon

Kényelem és stílus

Termékeik ergonomikus kialakítása és modern dizájnja biztosítja a maximális kényelmet és esztétikai élményt minden kültéri környezetben. A Resol bútorok különleges formatervezése és kényelmi funkciói lehetővé teszik, hogy a vásárlók valóban otthon érezzék magukat a kertben vagy a teraszon.

Válassza a Resol prémium kerti bútorait!

Legyen kertje stílusos és kényelmes, miközben a fenntarthatóságot is szem előtt tartja.
Tegye otthona kültereit egyedivé és vonzóvá, fedezze fel Resol kínálatunkat Gardentrend oldalon!

Praktikus és helytakarékos kerti bútorok

A Resol kerti bútorai tökéletes választást jelentenek, akár egy kis teraszra, akár vendéglátó egységekbe keres bútorokat. Könnyű kialakításuknak köszönhetően egyszerűen mozgathatók, és egymásra rakhatók, így tárolásuk rendkívül helytakarékos. Praktikus megoldás minden olyan helyre, ahol a tér maximalizálása és a funkcionalitás egyaránt fontos. A modern dizájn és a kiváló minőség biztosítja, hogy a bútorok hosszú távon is megőrzik esztétikai és használati értéküket.

Kérjen ajánlatot
még ma!

Töltse ki az űrlapot, hogy értékesítőink segíthessenek Önnek kiválasztani az igényeinek leginkább megfelelő Resol bútorokat, majd ez alapján egyedi ajánlatot készíthessenek.

Szakértőnk hamarosan kapcsolatba lép Önnel, hogy minden felmerülő kérdésére válaszoljon vásárlási kötelezettség nélkül.