Wellness, Spa, Gasztro

A SpaTrend elkötelezett híve a wellness, a kültéri térrendezés és a kültéri gasztronómia világának. Feladatunknak tekintjük, hogy a wellness szállodák, panziók, magán szálláshelyek szolgáltatásait olyan minőségi wellness eszközökkel egészítsük ki, mint egy minden igényt kielégítő minőségi masszázsmedence, szauna, sószoba vagy éppen gőzkabin.

Arról is gondoskodunk, hogy a szállodák és éttermek terasza megfelelően kényelmes, stílusos és időtálló kerti bútorokkal legyen berendezve, és a kültéri gasztronómia minőségi grill eszközökkel legyen támogatva.
A wellnesst és a kültéri térrendezést nemcsak közületekben, hanem minőségi otthonokban is meg tudjuk valósítani, legyen az egy családi luxusvilla, egy 10 lakásos társasház, vagy egy 100 terasszal rendelkező lakó-, vagy üdülőpark.

MIÉRT A SPATREND?

A SpaTrend küldetése az, hogy a lehető legtöbb ember teljes értékű kikapcsolódását és feltöltődését támogassa mind a gyönyörű és hangulatos otthoni környezetben, mind a wellness szállodák wellness központjában és teraszán.

– építészeknek, belsőépítészeknek, tervezőknek
– beruházóknak, kivitelezőknek
– szállodáknak, éttermeknek

TERMÉKKATEGÓRIÁINK

– masszázsmedencék
– Endless Pools ellenáramoltatós úszómedencék
– wellness- és vendéglátói bútorok
– kerti grillek
– kültéri “gasztro" termékek
– Parador padlók
– épített egyedi wellness berendezések
– teraszfűtők

SZOLGÁLTATÁSAINK

– ingyenes helyszíni felmérés
– alaprajzi koncepció javaslat
– árajánlat készítés
– 3D látványtervezés
– teljes körű háttér szolgáltatás biztosítása
(3D tervek, műszaki rajzok, vázrajzok)

SpaTrend - The Lifestyle Company