SPATREND TERASZ TERVEZÉSI PÁLYÁZAT – 2022

Mivel az elmúlt két évben az otthon töltött idő felértékelődött, és családunkkal, barátainkkal még több időt töltünk kertünkben, szeretnénk, hogy a tervezői szakmai is egyre több lehetőséget és fantáziát lásson a terasz tervezésében, aminek elősegítése céljából a SpaTrend Kft. ezúton Terasz tervezési pályázatot hirdet.

A pályázatunk fókuszában a kültéri térrendezés, a terasz tervezés áll. Szeretnénk inspirálni a tervezői szakmát, hogy miért érdemes teraszt tervezni, hogyan értékelődött fel a kint töltött minőségi idő az elmúlt két évben, és a SpaTrend hogyan tud hozzájárulni ahhoz, hogy prémium, kényelmes és gyönyörű teraszokat tervezzünk.

TERASZ TERVEZÉS PROJECT

Az elmúlt közel 20 évünk teljes elhivatottsággal a masszázsmedencék, kerti bútorok és árnyékolók, valamint a kerti grillek népszerűsítésével telt, és célunk, hogy az elmúlt időszak megnövekedett kerti termékeinek igényét a tervezői szakma tagjai is minél közelebb érezzék magukhoz: magas minőségű és új termékeink megismerésével / felelevenítésével számos profi enteriőrt tudjunk biztosítani a választáshoz ügyfeleinknek.

3D MODELLEK

A tervezés megkönnyítése érdekében termékeink nagy része esetében létrehoztuk a 3D modelleket, amelyeket a tervezés során a résztvevők rendelkezésére bocsátunk. 

A tervezésben való segítégnyújtásként létrehoztunk egy palyazat@spatrend.hu emailcímet amelyen bármilyen kérdést feltehetnek a jelentkezők a tervezés bármely szakaszában és bármilyen kérdéssel kapcsolatosan.

JELENTKEZZ TE IS!

Remélem, hogy a pályázati lehetőség felkeltette az érdeklődésedet és tervezőként te részt veszel a pályázatban. A pályázat feltételeinek megtekintéséhez kérjük, töltsd ki a lenti űrlapot!

REGISZTRÁCIÓ - JELENTKEZÉSI ÍV

SpaTrend - The Lifestyle Company