Softub jakuzzik
LEGEND 220

CSENDES, HORDOZHATÓ, ENERGIATAKARÉKOS

A Softub puhafalú masszázsmedencéket könnyen áthelyezhetjük, és gyorsan beüzemelhetjük! Azoknak készül ez a jakuzzi, akik praktikumra vágynak, de nem akarnak lemondani az otthoni wellnessről, és fontos számukra az alacsony fenntartási költség is. A Legend a gyártó középkategóriája.

Softub

Legend 220

Férőhely: 3-4 személy
Külső átmérő: 180 cm
Belső átmérő 150 cm
Tömeg (vízzel): 962 kg
Űrtartalom: 830 liter
Befúvók: 5 db

Szűrés: külső egységgel
Kezelőpanel: digitális
Áramigény: 220V, 50Hz, 6 A

További méret, súly:
Magasság: 61 cm
Falvastagság: 15 cm
Hydromate motor súlya: 20 kg
Anyagfelhasználás:
Külső borítás: LeatherTex™ (bőrtextil)
Belső borítás: Syntex™ (Polybond)
Thermotető súly: 11 kg
Elektronikai jellemzők:
Színes LED világítás színállítással
Áramigény: 220 V / 240 V; 50Hz; 6A
Maximális energiafogy.: 800 W

PILLEKÖNNYŰ, ÉS INNOVATÍV

A medence teste a látvánnyal ellentétben speciális, enyhén rugalmas habbal van megtöltve, ami igen erős tartást ad a masszázsmedencének. Ha egy közepes testalkatú nő a medence szélére ül, akkor a szerkezet alig nyomódik be a súly hatására – és mindemellett a jakuzzi tömege is rendkívül kicsi. Ennek eredményeként üresen még a hölgyek is áthelyezhetik a kertben, csak arra kell figyelniük, hogy tömör alapzatra kerüljön a medence. A medence melletti egységben található az áramoltató motor, ami egyedülállóan csendes működést biztosít, sőt az energiahatékonyság jegyében a motor hője is a víz felfűtéséhez járul hozzá. A különleges borítás selymes tapintású, sőt jobb komfort érzést ad, mint amit az akril jakuzziknál megszoktunk. 

A SOFTUB BEMUTATÓ VIDEÓJA

KÜLSŐ EGYSÉGEK
A jakuzzik gépészete a Softub esetén szintén a könnyű csatlakoztatás, és beüzemelés jegyében készült ilyen formájúra. A masszázsmedence kezelése és szűrőjének tisztítása is pofon egyszerű, csak heti 5 perc karbantartást igényel.
MINŐSÉGI ANYAGOK
A Softub minőségi alapanyagokkal készíti medencéit, melyek rendkívül ellenállók. Anyaguk időjárás és napfény álló, a cédrus külső padok strapabírók és kellemes tapintásúak, míg a rattan burkolat mindemellett légáteresztő is.
SpaTrend - The Lifestyle Company