HotSpot sorozat
HOTSPRING HOTSPOT TX

Masszázsmedence árajánlat kérés

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]

TX – A JÓL BEILLESZTHETŐ JAKUZZI!

A HotSpring TX különleges formájú jakuzzi, melyet a gyártó akkor ajánl, ha nagyon kevés egybefüggő hely áll rendelkezésre, és igazodni kell a hely egyenes vonalához is. Jó választás lehet, ha csak sarokba tudjuk elhelyezni a masszázsmedencét, illetve ha egyszerre két személy fogja használni a wellness eszközt.

Férőhely: 2 személy
Méretek: 183 x 183 x 74 cm
Tömeg (száraz): 290 kg
Tömeg (vízzel): 1.165 kg
Űrtartalom: 720 liter
Befúvók: 10 db
 
Szűrőfelület: 30 sq ft.
Kezelőpanel: IQ 2020
(LCD control panel)
Áramigény: 230V, 50Hz 16A
Masszázsmotorok:
Wavemaster: 1 db (4200)
Folyamatos teljesítm. (LE): 1,0
Induló teljesítmény (LE): 1,7
Motor fokozatok: 2
Rozsdamentes acél befúvók (össz.): 11
Directional Hydromassage jet: 1
Moto-Massage® jet:
Rotary Hydromassage jet: 1
Directional Precision® jets: 8

Szórakoztató elektronikai opciók:
Vezeték nélküli TV és audio rendszer
Vezeték nélk. audio rendszer dokkolóval
Vezeték nélk. Bluetooth audio rendszer

KÜLÖNLEGES BELSŐ HÉJ

A belső héj különösen vastag üvegszálas akrilból készül, és robusztus keretre kerül. Az ülések un. kagylószerű kialakításúak, és ha szárazon kipróbáljuk a bemutatóteremben, igencsak meglepődünk milyen kényelmesek. A gyártó nem feledkezik meg a hidromasszázs szerelmeseiről sem, a sorozat a teljesítményben nem marad el a nagyobb testvéreitől. A sorozat modelljei változatosan, átgondoltan bővítik a nagyobb medencék masszázsszolgáltatásait.

KÖLTSÉGHATÉKONY HIDROMASSZÁZS

A TX modell legkedvezőbb árú jakuzzik közé tartozik, de a gyártó ebbe a modellbe beleépítette egysoros motomassage rendszerét. A Motomassage egy különleges befúvó rendszer, amiben föl-le mozgó vízsugár masszírozza meg a gerinc melletti izmokat. Ez az eljárás hasonló érzést kelt, mint a kézi masszázs.

A JAKUZZI MASSZÁZSRENDSZERE

A Rhythm gondosan megtervezett fúvókákkal rendelkezik, amelyek célzottan irányulnak a megfelelő izomcsoportokra, testrészekre.

1. IRÁNYÍTOTT HIDROMASSZÁZS FÚVÓKÁK

Testreszabhatja masszázst úgy, hogy a jetet a kereténél fogva elforgatja a megfelelő masszázsélmény érdekében.

2. IRÁNYÍTOTT PRECÍZIÓS FÚVÓKÁK

Ezek a kicsi, erős fúvókák csoportokba vannak rendezve, és célirányosan mutatnak a megfelelő izomcsoportokra.

3. MOTOMASSZÁZS BEFÚVÓK

A Motomassage befúvók az áramló víz erejét felhasználva mozognak fel is le, és ezzel megközelítik a hagyományos masszázs hatását.

A HOTSPOT SOROZAT BEMUTATÓ VIDEÓJA

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL
A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelő létezik. Ezek közül azt válasszuk ami számunkra a legkényelmesebb használatot biztosítja, illetve a medence közvetlen környezetének adottságaihoz is igazodik, azaz, hogy mennyi szabad hely áll rendelkezésre a masszázsmedence körül.
SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK
Lehetőség van néhány HotSpring jakuzzi modellhez opcionális szórakoztató rendszer rendelni az érdeklődőknek, és akár vízálló tv-vel is szállíthatjuk az Ön masszázsmedencéjét. Ezek a rendszerek vezeték nélküliek, vízállók, és fagyállók, és kiváló minőségűek. A zenerendszer mélysugárzója a medence alatt helyezkedik el, tehát a “vájtfülűek” nem kell nélkülözzék az intenzív mély hangokat sem.

Masszázsmedence árajánlat kérés

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]
SpaTrend - The Lifestyle Company