HotSpot sorozat
HOTSPRING STRIDE

Masszázsmedence árajánlat kérés

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]

STRIDE – KICSI ÉS TÖKÉLETES!

A HotSpring Stride három személyes, kis helyigényű jakuzzi. Ha egy masszázsmedencét csak ketten-hárman használnak, akkor felesleges lehet három férőhelyesnél nagyobb jakuzzit vásárolni. Visszavonult idős házaspároknak is javasolható. A különböző masszázshelyek különböző testrészeket dolgoznak meg, és ha sorban végigpróbáljuk az ülőhelyeket komplett masszázst kapunk.

Férőhely: 3 személy
Méretek: 213 x 165 x 74 cm
Tömeg (száraz): 260 kg
Tömeg (vízzel): 1.350 kg
Űrtartalom: 850 liter
Befúvók: 18 db
 
Szűrőfelület: 30 sq ft.
Kezelőpanel: IQ 2020
(LCD control panel)
Áramigény: 230V, 50Hz 20A
Masszázsmotorok:
Wavemaster: 1 db (6200)
Folyamatos teljesítm. (LE): 1,5
Induló teljesítmény (LE): 3,2
Motor fokozatok: 2
Rozsdamentes acél befúvók (össz.): 20
XL Directional Hydromassage jet: 1
XL Rotary Hydromassage jet: 1
Rotary Hydromassage jet: 1
Directional Hydromassage jets: 3
Directional Precision® jets: 14

Szórakoztató elektronikai opciók:
Vezeték nélküliTV és audio rendszer
Vezeték nélk. audio rendszer dokkolóval
Vezeték nélk. Bluetooth audio rendszer

KÜLÖNLEGES BELSŐ HÉJ

A belső héj különösen vastag üvegszálas akrilból készül, és robusztus keretre kerül. Az ülések un. kagylószerű kialakításúak, és ha szárazon kipróbáljuk a bemutatóteremben, igencsak meglepődünk milyen kényelmesek. A gyártó nem feledkezik meg a hidromasszázs szerelmeseiről sem, a sorozat a teljesítményben nem marad el a nagyobb testvéreitől. A sorozat modelljei változatosan, átgondoltan bővítik a nagyobb medencék masszázsszolgáltatásait.

KICSI A STRIDE, DE ERŐS!

Ebben a kedvező árkategóriában a gyártó próbált közelíteni a magas kategóriák szolgáltatási színvonalához. Ez az oldalarányú jakuzzi a HotSpot termékkínálatot kiteljesíti, és akkor valóban érdemes elgondolkodni rajta, ha kevés hely áll rendelkezésre, de a masszázsélményről sem akarunk lemondani.

A JAKUZZI MASSZÁZSRENDSZERE

A Rhythm gondosan megtervezett fúvókákkal rendelkezik, amelyek célzottan irányulnak a megfelelő izomcsoportokra, testrészekre.

1. IRÁNYÍTOTT HIDROMASSZÁZS FÚVÓKÁK

Testreszabhatja masszázst úgy, hogy a jetet a kereténél fogva elforgatja a megfelelő masszázsélmény érdekében.

2. IRÁNYÍTOTT PRECÍZIÓS FÚVÓKÁK

Ezek a kicsi, erős fúvókák csoportokba vannak rendezve, és célirányosan mutatnak a megfelelő izomcsoportokra.

3. ROTÁCIÓS HIDROMASSZÁZS FÚVÓKÁK

Ezek a forgó vízáramot adó jetek pulzáló érzést keltenek, amely egyedülálló élményt nyújt az masszázsra vágyóknak.

A HOTSPOT SOROZAT BEMUTATÓ VIDEÓJA

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL
A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelő létezik. Ezek közül azt válasszuk ami számunkra a legkényelmesebb használatot biztosítja, illetve a medence közvetlen környezetének adottságaihoz is igazodik, azaz, hogy mennyi szabad hely áll rendelkezésre a masszázsmedence körül.
SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK
Lehetőség van néhány HotSpring jakuzzi modellhez opcionális szórakoztató rendszer rendelni az érdeklődőknek, és akár vízálló tv-vel is szállíthatjuk az Ön masszázsmedencéjét. Ezek a rendszerek vezeték nélküliek, vízállók, és fagyállók, és kiváló minőségűek. A zenerendszer mélysugárzója a medence alatt helyezkedik el, tehát a “vájtfülűek” nem kell nélkülözzék az intenzív mély hangokat sem.

Masszázsmedence árajánlat kérés

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]
SpaTrend - The Lifestyle Company