ÁRAJÁNLAT KÉRÉS A MASSZÁZS­ME­DENCÉRE

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]
Highlife sorozat
HOTSPRING GRANDEE
Férőhely:  7 személy
(fekvőhely: -, ülőhely: 7)
Befúvó:  43
Vízkezelés:  FreshWater® Salt System
Űrtartalom:   1700 liter
Méretek:   254 x 231 x 91 cm
Súly feltöltve:   2.685 kg
Súly szárazon:   425 kg

Grandee™ – fejedelmi méretek

A jakuzzi kialakítása során kizárólag a minőséget és a kényelmet tartotta szem előtt a tengerentúli gyártó. A Grandee fekvőhely nélküli medence, ami társaságok kedvelt típusává emeli a tengerentúlon, de masszázsélményben is a legmagasabb szintet képviseli a prémium kategóriában. A gyártó legfelső szegmensét jelenti a Grandee, ez egy tágas, és méltóságteljes masszázsmedence.

HIDROMASSZÁZS JETEK
 
Befúvók (össz.) 43
Moto-Massage DX befúvók 2 (4)
SoothingStream befúvók:   2
JetStream befúvók:   3
Rotary Hydromassage befúvók:   2
Directional Hydromassage bef.:   2
Directional Precision befúvók:   30
Vízszűrő: 3.25 sq. ft., Tri-X®

TOVÁBBI JAKUZZI ADATOK

MASSZÁZSMOTOROK
 
Wavemaster:  2 db (9000 + 9200)
Folyamatos teljesítm. (LE):   2,5 + 2,5
Induló teljesítmény (LE):  5,2 + 5,2
Motor fokozatok:  1 + 2
Elektromos igény:   230v/20amp, 60Hz
Vezérlő rendszer   IQ 2020®, vezeték nélküli távirányítóval
Szórakoztató rendszer (opc.)   Vezeték nélküli hangrendszer
Thermotető színek:   Chocolate, Smoke

GRANDEE – HATÉKONYSÁG ÉS KÉNYELEM

A BMW Group Designworks csapata segítségével készült lenyűgöző új Highlife jakuzzik a hidromasszázs jövőjét képviselik. Az innovatív technológiák és újítások révén teljesen új külső megjelenést kaptak. Ez jól felismerhető jegyeket jelent, mely a formázott sarkokkal és egyedülálló lebegő hatással teszi a HotSpring modelleket elegánssá és stílusossá.

HotSpring Grandee szín­vá­lasztó

Állítsa össze az Önnek legmeg­fe­le­lőbb szín­össze­állítást!
Itt ki tudja választani az oldal­burkolathoz Önnek leginkább illeszkedő belső héj színt. Kattintson a négy­­zetekre, melynek hatására a jakuzzi képe cserélődni fog.

Tekintse meg élőben a masszázs­meden­cét országos hálózatunk egyik bemutató­­ter­­mében, és kérjen időpontot!

Igényelje oldalunkon a részletes, hivatalos, aktuális jakuzzi katalógust!

Tekintse meg élőben a masszázsmedencét az egyik bemutatótermünkben!

Igényeljen részletes infor­mációkat tartalmazó hivatalos jakuzzi katalógust! 

MOTO-MASSAGE DX BEFÚVÓK

HotSpring forradalmasította a hidromasszázst ezzel a megoldással. Az eljárás lényege, hogy a gerinc mellett elhelyezkedő két függőleges hátizom vonalában fel és le mozognak a fúvókák, ami talán a legjobban képes utánozni a kézi masszázs relaxáló hatását. Ezt a mozgó masszázsrendszert nem motor hajtja, hanem az áramló víz működteti, így meghibásodásának esélye igen csekély. A HotSpring szabadalommal védi kifejlesztett eljárását.

QUARTET BEFÚVÓK

A hát felső részének erőteljes masszírozására kialakított befúvók, melyeket irányát külön-külön beállíthatjuk igényeink szerint.

JETSTREAM BEFÚVÓK

A lábakból űzik el a feszültséget Jetstream jet befúvók, amelyek az összes masszázsfúvóka közül talán a legerősebbek!

ROTARY FÚVÓKÁK

Különleges élményt kínálnak a forgó fúvókák, melyeken erőteljesen pulzálva áramlik a nagy erejű víz, ami hatékony masszázst eredményez.

PRECISION BEFÚVÓK

Ez a szimmetrikus elhelyezkedésű fúvóka csoport intenzív masszázsélményt garantál, és minden befúvó kézzel külön állítható!

HYDROSTREAM FÚVÓKÁK

A Hydrostream fúvókákat klasszikus befúvóknak mondhatnánk, ezek iránya is személyre szabható módon beállítható.

SHOOTHING STREAM BEFÚVÓK

A hát és vállak erőteljes masszírozására kialakított befúvók, melyeket erősségét is beállíthatjuk igényeinkhez.

A HIGHLIFE SOROZAT BEMUTATKOZÓ VIDEÓJA

JAKUZZI KIEGÉSZÍTŐK

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL
A masszázsmedence thermotetőjének mozga­tásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumí­niumból készült tető­emelő szerkezet. Több kiala­kítású tetőemelő is létezik. Ezek közül azt válasszuk, ami számunkra a legké­nyelmesebb haszná­latot biztosítja, illetve a medence közvetlen környezetéhez, a rendelkezésre álló helyhez igazodik.
SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK
Lehetőség van néhány HotSpring jakuzzi modellhez opcionális szórakoztató rendszer rendelni az érdeklődőknek, és akár vízálló tv-vel is szállíthatjuk az Ön masszázsmedencéjét. Ezek a rendszerek vezeték nélküliek, vízállók, és fagyállók, és kiváló minőségűek. A zenerendszer mélysugárzója a medence alatt helyezkedik el, tehát a “vájtfülűek” nem kell nélkülözzék az intenzív mély hangokat sem.
JAKUZZI LÉPCSŐ
A jakuzzi lépcső feladata az, hogy a medencébe be- és kiszállást megkönnyítse. A rendelhető lépcsők színe igazodik a modellek oldalburkolatához, anyaguk szintetikus, így érzéketlenek a nedvességre, az extrém hidegre, és a forróságra. Súlyos fémszerkezetük miatt rendkívül stabilak, nem mozdulhatnak el, mikor beszállunk a lépcsőn közlekedve a jakuzziba.
KIVEHETŐ KEZELŐPANEL
A kényelem érdekében a Highlife modellek egyedülálló, vezeték nélküli távvezérlővel rendelkeznek érintőképernyős technológiával. A kezelőpanel rendkívül kényelmes használatot biztosít, teljes színes képernyővel, nagy ikonokkal és intuitív menüvel látták el, ami megkönnyíti a funkciók beállítását. Kivehetjük a távvezérlőt a dokkolóból, mellyel minden funkciót beállíthatunk.

Masszázsmedence árajánlat kérés

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]
SpaTrend - The Lifestyle Company