Highlife sorozat
HOTSPRING GRANDEE

Masszázsmedence árajánlat kérés

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]

Grandee™ – fejedelmi méretek

A jakuzzi kialakítása során kizárólag a minőséget és a kényelmet tartotta szem előtt a tengerentúli gyártó. A Grandee fekvőhely nélküli medence, ami társaságok kedvelt típusává emeli a tengerentúlon, de masszázsélményben is a legmagasabb szintet képviseli a prémium kategóriában. A gyártó legfelső szegmensét jelenti a Grandee, ez egy tágas, és méltóságteljes masszázsmedence.

Férőhelyek:   7 felnőtt személy
Ülőhely:   7
Fekvőhely:   nincs
Méretek:   254 x 231 x 97 cm
Űrtartalom:   1700 liter
Befúvók:   43 db
Tömeg (felt.):   2.740 kg
Tömeg:   426 kg (szárazon)

A jakuzzi adatlapja

Masszázsmotorok:
Wavemaster: 2 db (9000 + 9200)
Folyamatos teljesítm. (LE): 2,5 + 2,5
Induló teljesítmény (LE): 5,2 + 5,2
Motor fokozatok: 1 + 2
Szűrők száma: 5 db (Tri-X)

Rozsdamentes acél befúvók: 43
Moto-Massage DX befúvók: 2 (4)
SoothingStream befúvók: 2
JetStream befúvók: 3
Rotary Hydromassage befúvók: 2
Directional Hydromassage befúvók: 2
Directional Precision befúvók: 30

Szórakoztató elektronikai opciók:
Vezeték nélküli TV és audio rendszer
Vezeték nélk. audio rendszer dokkolóval
Vezeték nélk. Bluetooth audio rendszer
Áramigény: 230V, 50Hz 20A (többfázisú)

Jakuzzi színválasztó

Állítsa össze az Önnek legmeg­fe­le­lőbb szín­össze­állítást! Itt ki tudja választani az oldal­burkolathoz leginkább illeszkedő belső héj színt. Kattintson a négy­zetekre, melynek hatására a jakuzzi képe cserélődni fog.

Tekintse meg élőben a masszázsmedencét az egyik bemutatótermünkben! 

Igényelje a részletes hivatalos jakuzzi katalógust! 

Tekintse meg élőben a masszázsmedencét az egyik bemutatótermünkben!

Igényeljen részletes infor­mációkat tartalmazó hivatalos jakuzzi katalógust! 

GRANDEE – TÖKÉLETES KOMFORT MINDEN ÜLŐHELYEN

A Highlife sorozat legnagyobb tagja a HotSpring Grandee. Vízkezelése un. 100% -os, ami a legjobb minőségű vizet biztosítja, mert a teljes vízmennyiség átáramlik a szűrőkön, nincsenek tehát rásegítő nyílások. A BellaFontana szökőkút, a több színű, több zónás LED és további látványelemek garantálják a varázslatos hangulatot. A sorozatra a kortárs design és technikai innovációk jellemzőek, például az exkluzív vezeték nélküli távirányító, ami tökéletes azok számára, akik a legjobb, legkényelmesebb kezelhetőséget részesítenék előnyben.

MOTO-MASSAGE DX BEFÚVÓK

HotSpring forradalmasította a hidromasszázst ezzel a megoldással. Az eljárás lényege, hogy a gerinc mellett elhelyezkedő két függőleges hátizom vonalában fel és le mozognak a fúvókák, ami talán a legjobban képes utánozni a kézi masszázs relaxáló hatását. Ezt a mozgó masszázsrendszert nem motor hajtja, hanem az áramló víz működteti, így meghibásodásának esélye igen csekély. A HotSpring szabadalommal védi kifejlesztett eljárását.

QUARTET BEFÚVÓK

A hát felső részének erőteljes masszírozására kialakított befúvók, melyeket irányát külön-külön beállíthatjuk igényeink szerint.

JETSTREAM BEFÚVÓK

A lábakból űzik el a feszültséget Jetstream jet befúvók, amelyek az összes masszázsfúvóka közül talán a legerősebbek!

ROTARY FÚVÓKÁK

Különleges élményt kínálnak a forgó fúvókák, melyeken erőteljesen pulzálva áramlik a nagy erejű víz, ami hatékony masszázst eredményez.

PRECISION BEFÚVÓK

Ez a szimmetrikus elhelyezkedésű fúvóka csoport intenzív masszázsélményt garantál, és minden befúvó kézzel külön állítható!

HYDROSTREAM FÚVÓKÁK

A Hydrostream fúvókákat klasszikus befúvóknak mondhatnánk, ezek iránya is személyre szabható módon beállítható.

SHOOTHING STREAM BEFÚVÓK

A hát és vállak erőteljes masszírozására kialakított befúvók, melyeket erősségét is beállíthatjuk igényeinkhez.

GRANDEE – HATÉKONYSÁG ÉS KÉNYELEM

A BMW Group Designworks csapata segítségével készült lenyűgöző új Highlife jakuzzik a hidromasszázs jövőjét képviselik. Az innovatív technológiák és újítások révén teljesen új külső megjelenést kaptak. Ez jól felismerhető jegyeket jelent, mely a formázott sarkokkal és egyedülálló lebegő hatással teszi a HotSpring modelleket elegánssá és stílusossá.

A HIGHLIFE SOROZAT BEMUTATKOZÓ VIDEÓJA

JAKUZZI KIEGÉSZÍTŐK

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL
A masszázsmedence thermotetőjének mozga­tásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumí­niumból készült tető­emelő szerkezet. Több kiala­kítású tetőemelő is létezik. Ezek közül azt válasszuk, ami számunkra a legké­nyelmesebb haszná­latot biztosítja, illetve a medence közvetlen környezetéhez, a rendelkezésre álló helyhez igazodik.
SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK
Lehetőség van néhány HotSpring jakuzzi modellhez opcionális szórakoztató rendszer rendelni az érdeklődőknek, és akár vízálló tv-vel is szállíthatjuk az Ön masszázsmedencéjét. Ezek a rendszerek vezeték nélküliek, vízállók, és fagyállók, és kiváló minőségűek. A zenerendszer mélysugárzója a medence alatt helyezkedik el, tehát a “vájtfülűek” nem kell nélkülözzék az intenzív mély hangokat sem.
JAKUZZI LÉPCSŐ
A jakuzzi lépcső feladata az, hogy a medencébe be- és kiszállást megkönnyítse. A rendelhető lépcsők színe igazodik a modellek oldalburkolatához, anyaguk szintetikus, így érzéketlenek a nedvességre, az extrém hidegre, és a forróságra. Súlyos fémszerkezetük miatt rendkívül stabilak, nem mozdulhatnak el, mikor beszállunk a lépcsőn közlekedve a jakuzziba.
KIVEHETŐ KEZELŐPANEL
A kényelem érdekében a Highlife modellek egyedülálló, vezeték nélküli távvezérlővel rendelkeznek érintőképernyős technológiával. A kezelőpanel rendkívül kényelmes használatot biztosít, teljes színes képernyővel, nagy ikonokkal és intuitív menüvel látták el, ami megkönnyíti a funkciók beállítását. Kivehetjük a távvezérlőt a dokkolóból, mellyel minden funkciót beállíthatunk.

Masszázsmedence árajánlat kérés

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]
SpaTrend - The Lifestyle Company