FreeflowSpas sorozat
FreeflowSpas MONTEREY

Masszázsmedence árajánlat kérés

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]

 A LEGTÁGASABB FREEFLOW JAKUZZI

A  Freeflow Spas sorozat legnagyobb modellje a Monterey jakuzzi, amelyben egy 7 tagú felnőtt társaság is kényelmesen elfér. A masszázsmedence egyedi, beépített hűtőrekesze gondoskodik az italok hidegen tartásáról, így nekünk más dolgunk nincs, csak élvezni a 22 hidroterápiás jet kényeztetését,  és a meleg vizes terápia jótékony hatásait. 

Férőhely: 7 személy
Méretek: 211 x 196 x 87 cm
Tömeg (száraz): 171 kg
Tömeg (vízzel): 1.382 kg
Űrtartalom: 1.211 liter
Befúvók: 22 db
 
Szűrők száma: 1
Kezelőpanel: IQ 2020
Áamigény: 230V, 50Hz 20A

VÁLASZTHATÓ SZÍNEK

A sorozat egyedülálló tulajdonsága a rendkívüli strapabírás, a könnyű szerkezet, az időtálló, kompozit burkolat, melyet könnyebb tisztán tartani. A Monterey típusú jakuzzi Espresso Sand és Taupe színekben áll rendelkezésre.

TAUPE

SAND

TARTÓS ANYAGOK

A Freeflow Spas masszázsmedencék szerkezete könnyű, felületük sima tapintású, gránitos hatású. A jakuzzi anyaga rugalmas, mégis hihetetlenül teherbíró. A medence héja egyetlen darabból készül, nincs szükség belső, tartó keretre. Szinte törhetetlen,  megkarcolhatatlan, nehezen látszik meg rajta az idő múlása. A szigetelésnek köszönhetően gazdaságosan üzemeltethető.

A MONTEREY BEMUTATÓ VIDEÓJA

TETŐEMELŐ
Az alumínium tetőemelő szerkezet a legkényelmesebb és legpraktikusabb megoldás a jakuzzi thermotetejének mozgatására. Többféle kialakításban kapható, választáskor vegyük figyelembe a helyigényeket.
JAKUZZI LÉPCSŐ
A jakuzzi lépcső fontos kiegészítő, biztonságossá teszi a ki- és beszállást a medencébe. Anyaga és kidolgozása olyan, mint a masszázsmedence burkolata, színazonos és strapabíró.

Masszázsmedence árajánlat kérés

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]
SpaTrend - The Lifestyle Company