FreeflowSpas sorozat
FreeflowSpas MINI

Masszázsmedence árajánlat kérés

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]

KÉNYELMES FEKVŐHELY A LEGKISEBB JAKUZZIBAN!

A Freeflow Spas sorozat legkisebb medencéje a 2 személyes Mini, a legkisebb teraszon vagy erkélyen is elfér.  Kis mérete ellenére kényelmesen kinyújtózhatunk a fekvőhelyen, és élvezhetjük a meleg víz jótékony hatásait.  Az erős masszázsélményről 10 darab jet gondoskodik.

Férőhely: 2 személy
Méretek: 183 x 119 x 71 cm
Tömeg (száraz): 113 kg
Tömeg (vízzel): 567 kg
Űrtartalom: 454 liter
Befúvók: 10 db
 
Szűrők száma: 1
Kezelőpanel: IQ 2020
Áramigény: 230V, 50Hz 20A

RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ SZÍNEK

A sorozat egyedülálló tulajdonsága a rendkívüli strapabírás, a könnyű szerkezet, az időtálló, kompozit burkolat, melyet könnyebb tisztán tartani. A Mini típusú jakuzzi Brown, Sand és Taupe színekben áll rendelkezésre.

TAUPE

SAND

TARTÓS ANYAGOK

A Freeflow Spas masszázsmedencék szerkezete könnyű, felületük sima tapintású, gránitos hatású. A jakuzzi anyaga rugalmas, mégis hihetetlenül teherbíró. A medence héja egyetlen darabból készül, nincs szükség belső, tartó keretre. Szinte törhetetlen,  megkarcolhatatlan, nehezen látszik meg rajta az idő múlása. A szigetelésnek köszönhetően gazdaságosan üzemeltethető.

A FREEFLOWSPAS SOROZAT BEMUTATÓ VIDEÓJA

TETŐEMELŐ
Az alumínium tetőemelő szerkezet a legkényelmesebb és legpraktikusabb megoldás a jakuzzi thermotetejének mozgatására. Többféle kialakításban kapható, választáskor vegyük figyelembe a helyigényeket.
JAKUZZI LÉPCSŐ
A jakuzzi lépcső fontos kiegészítő, biztonságossá teszi a ki- és beszállást a medencébe. Anyaga és kidolgozása olyan, mint a masszázsmedence burkolata, színazonos és strapabíró.

Masszázsmedence árajánlat kérés

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]
SpaTrend - The Lifestyle Company