FreeflowSpas sorozat
FreeflowSpas CASCINA

Masszázsmedence árajánlat kérés

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]

MAXIMÁLIS SPA ÉLMÉNY

A Cascina medence különleges, egyedi formájú,  négy személyes jakuzzi. A tökéletes spa élményt garantált: megfelelően elhelyezett jetek, beépített vízesés és többszínű, víz alatti LED-es világítás nyugtató, relaxáló légkört teremtenek. A kiváló szigetelés gazdaságos üzemeltetést biztosítja. 

Férőhely: 4 személy
Méretek: 157 x 178 x 81 cm
Tömeg (száraz): 125 kg
Tömeg (vízzel): 901 kg
Űrtartalom: 776 liter
Befúvók: 17 db
 
Szűrők száma: 1
Kezelőpanel: IQ 2020
Áramigény: 230V, 50Hz 20A

RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ SZÍNEK

A sorozat egyedülálló tulajdonsága a rendkívüli strapabírás, a könnyű szerkezet, az időtálló, kompozit burkolat, melyet könnyebb tisztán tartani. A CASCINA típusú jakuzzi Espresso, Sand és Taupe színekben áll rendelkezésre.

TAUPE

SAND

TARTÓS ANYAGOK

A Freeflow Spas masszázsmedencék szerkezete könnyű, felületük sima tapintású, gránitos hatású. A jakuzzi anyaga rugalmas, mégis hihetetlenül teherbíró. A medence héja egyetlen darabból készül, nincs szükség belső, tartó keretre. Szinte törhetetlen,  megkarcolhatatlan, nehezen látszik meg rajta az idő múlása. A szigetelésnek köszönhetően gazdaságosan üzemeltethető.

A CASCINA BEMUTATÓ VIDEÓJA

TETŐEMELŐ
Az alumínium tetőemelő szerkezet a legkényelmesebb és legpraktikusabb megoldás a jakuzzi thermotetejének mozgatására. Többféle kialakításban kapható, választáskor vegyük figyelembe a helyigényeket.
JAKUZZI LÉPCSŐ
A jakuzzi lépcső fontos kiegészítő, biztonságossá teszi a ki- és beszállást a medencébe. Anyaga és kidolgozása olyan, mint a masszázsmedence burkolata, színazonos és strapabíró.

Masszázsmedence árajánlat kérés

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]
SpaTrend - The Lifestyle Company