Úszó ellenáramoltató medencék
Endless Pools X500

Ellenáramoltató masszázsmedence árajánlat kérés

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]

SWIMCROSS EXERCISE SYSTEMS X500

Képzeljen el egy olyan napot, amely a wellness gondolataival kezdődik! A napfelkeltében úszni kihasználva az intenzív ellenállású úszójetek erejét, elemi erővel tisztítja az elméjét és felkészíti testét az ön előtt álló nap korlátlan lehetőségeire. Ezt a napot a SwimCross™ Exercise Systems teszi lehetővé, amelyeket az Endless Pools tervezett és gyártott. Az X500 ugyanazokkal a fizikai tulajdonságokkal rendelkezik, mint kisebb testvére az X200, azzal a különbséggel, hogy nagyobb tér áll a rendelkzésünkre a medence használata során. A tágasabb belső tér még kényelmesebb úszást, még jobb masszázsteret eredményez.

Méretek:
Szélesség: 226 cm
Hosszúság: 457 cm
Magasság: 130 cm
Űrtartalom:
6.250 liter
Férőhely:
3 személy

Hidromasszázs befúvók: 27
(1 nagy, 2 rotary befúvó, 2 direkt befúvó, 22 mini befúvó.)
Ellenáramoltató: 1.200 liter / perc
Hangulati elem: világító vízesés
Sport kiegészítők: Úszó pányva, evező szett, rugalmas szalag, vízi kerékpár
Víztisztítás: UltraViolet + Ozone

Súly (üresen): 1.230 kg
Szűrés: 18 m2
Elektromos igény: 32 A / 230 V, 60 Hz
Audio: 8 hangszóró, mélynyomó, Bluetooth.
Világítás: 16 db színes LED.
Vezérlő rendszer: LCD kezelő panel
Fűtés: 3000W / 230V

Az X500 hátsó ellenáramoltatóval szembeni oldalán három teljes értékű masszázshely található, ahol ülő helyzetben kényelmesen, és változatos módon masszíroztathatjuk át az izmainkat. Az X500 egy igazi erőgép, amelyben az úszáson kívül a fitnesz nagyon sok válfajának hódolhatunk.

AZ ENDLESS POOLS MODELL BEMUTATKOZÓ VIDEÓJA

Megálmodtuk a helyben úszást!

Az Endless Pools több, mint 30 éve a világon elsőként alkotott helyben úszásra alkalmas medencét. Azóta több, mint húszezer családnak adta meg az otthoni úszás lehetőségét és élményét.

Megalkottuk a töké­letes úszó­gépet!

Az Endless Pools Swimming Machine egy innovatív elképzelés és sok kísérlet eredménye. Az úszógép tökéletesen levegő és örvénymentes áramlatot hoz létre, amelyben könnyed az úszás.

Láberősítés­hez: víz alatti futópad

A vízárammal szembeni futás nagyon egészséges. Az Endless Pool víz alatti futópad segítségével az ízületeinket kímélve tudunk a víz ellenállását kihasználva intenzíven edzeni, lábunkat erősíteni.

Masszázsmedence árajánlat kérés

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]
SpaTrend - The Lifestyle Company