Úszó ellenáramoltató medencék
Endless Pools X200

ELLENÁRAMOLTATÓ MASSZÁZSMEDENCE ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]

SWIMCROSS™ EXERCISE SYSTEMS X200

Az X200-as úszó ellenáramoltatóval ellátott jakuzzi hagyományos öt jetes befúvó rendszerrel rendelkezik, ami igazán kiváló lehetőséget teremt a hobbiszinten úszók számára, akik ezért a testedzésért nem szeretnének otthonról kimozdulni. Az úszás igen kedvező hatással van a szervezetünkre, kitisztítja az elmét és fejleszti az izomzatunkat, növeli tüdőkapacitásunkat. A SwimCross Exercise Systems teszi lehetővé hogy otthon is hódolhasson az úszás élményének. 

Méretek:
Szélesség: 226 cm
Hosszúság: 366 cm
Magasság: 127 cm
Űrtartalom:
4575 liter
Férőhely:
3 személy

Hidromasszázs befúvók: 27
(1 nagy, 2 rotary befúvó, 2 direkt befúvó, 22 mini befúvó.)
Ellenáramoltató: 1.200 liter / perc
Hangulati elem: világító vízesés
Sport kiegészítők: Úszó pányva, evező szett, rugalmas szalag, vízi kerékpár
Víztisztítás: UltraViolet + Ozone

Súly (üresen): 1.025 kg
Szűrés: 9 m2
Elektromos igény: 32 A / 230 V, 60 Hz
Audio: 8 hangszóró, mélynyomó, Bluetooth.
Világítás: 15 db színes LED.
Vezérlő rendszer: LCD kezelő panel
Fűtés: 3000W / 230V

Az X200 túlsó oldalán két teljes értékű masszázshely található, melyekben a szokásos masszázsmedencék szolgáltatásait élvezhetjük, és ahol az erős vízsugarakban ellazíthatjuk izmainkat, illetve kikapcsolódhatunk családtagjainkkal, ismerőseinkkel.

AZ ENDLESS POOLS MODELL BEMUTATKOZÓ VIDEÓJA

Megálmodtuk a helyben úszást!

Az Endless Pools több, mint 30 éve a világon elsőként alkotott helyben úszásra alkalmas medencét. Azóta több, mint húszezer családnak adta meg az otthoni úszás lehetőségét és élményét.

Megalkottuk a töké­letes úszó­gépet!

Az Endless Pools Swimming Machine egy innovatív elképzelés és sok kísérlet eredménye. Az úszógép tökéletesen levegő és örvénymentes áramlatot hoz létre, amelyben könnyed az úszás.

Láberősítés­hez: víz alatti futópad

A vízárammal szembeni futás nagyon egészséges. Az Endless Pool víz alatti futópad segítségével az ízületeinket kímélve tudunk a víz ellenállását kihasználva intenzíven edzeni, lábunkat erősíteni.

Masszázsmedence árajánlat kérés

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]
SpaTrend - The Lifestyle Company