Úszó ellenáramoltató medencék
Endless Pools R200

Ellenáramoltató masszázsmedence árajánlat kérés

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]

EndlessPools RecSport R200

RecSport® R200 rekreációs rendszer ideális azok számára, akik szeretnék élvezni a vízi mozgás előnyeit. Kiváló családi tevékenységet kínál, ugyanakkor a hidromasszázs rendszere ellazítja fáradt izmainkat. A modell helytakarékosabb, mint korábbi társai, viszont ahogy a fölülnézeti képe is megmutatja egyszerűbb elrendezésben találhatók benne a masszázsbefúvók.
Ez a modell két teljes értékű masszázst jelentő jakuzzi ülőhellyel rendelkezik, és két pihenőhellyel, melyeken fáradt lábszárunkat tudjuk megmasszírozni. A magasabban található ülőhelyek egyben a belépést is segítik.

Méretek:
Szélesség: 226 cm
Hosszúság: 366 cm
Magasság: 127 cm
Űrtartalom:
5.054 liter
Férőhely:
5 személy

Hidromasszázs befúvók: 27
(1 nagy, 2 rotary befúvó, 2 direkt befúvó, 22 mini befúvó.)
Ellenáramoltató: 815 liter / perc
Hangulati elem: világító vízesés
Sport kiegészítők: Úszó pányva, evező szett, rugalmas szalag, vízi kerékpár
Víztisztítás: UltraViolet + Ozone

Súly (üresen): 837 kg
Szűrés: 9 m2
Elektromos igény: 32 A / 230 V, 60 Hz
Audio: 8 hangszóró, mélynyomó, Bluetooth.
Világítás: 20 db színes LED.
Vezérlő rendszer: LCD kezelő panel
Fűtés: 3000W / 230V

Az R200 optimális edzőtárs! Két teljes értékű masszázshely található benne, melyekben a szokásos masszázsmedencék szolgáltatásait élvezhetjük, és ahol az erős vízsugarakban ellazíthatjuk izmainkat, illetve kikapcsolódhatunk családtagjainkkal, ismerőseinkkel, de lehetőségünk van benne az úszásra is. Az ellenáramoltató teljesítménye még az úszó sport legkiválóbbjait is próbára teszi.

AZ ENDLESS POOLS MODELL BEMUTATKOZÓ VIDEÓJA

Megálmodtuk a helyben úszást!

Az Endless Pools több, mint 30 éve a világon elsőként alkotott helyben úszásra alkalmas medencét. Azóta több, mint húszezer családnak adta meg az otthoni úszás lehetőségét és élményét.

Megalkottuk a töké­letes úszó­gépet!

Az Endless Pools Swimming Machine egy innovatív elképzelés és sok kísérlet eredménye. Az úszógép tökéletesen levegő és örvénymentes áramlatot hoz létre, amelyben könnyed az úszás.

Láberősítés­hez: víz alatti futópad

A vízárammal szembeni futás nagyon egészséges. Az Endless Pool víz alatti futópad segítségével az ízületeinket kímélve tudunk a víz ellenállását kihasználva intenzíven edzeni, lábunkat erősíteni.

Masszázsmedence árajánlat kérés

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]
SpaTrend - The Lifestyle Company