Élvezze otthonában a végtelen úszás örömét!
Endless Pools fitness medencék

Endless Pools úszó ellenáramoltató jakuzzik

Az Endless Pools úszó masszázsmedencék első sorozata több funkcióval rendelkezik, ugyanis az ellenáramoltató oldalon futó/gyaloglópad szolgálja a testedzést. A víz ellenállása miatt egészen másképpen dolgoztatja meg az izmainkat ez az edző alkalmatosság. Bizonyos modelleknél megtalálható egy rögzítőrúd is, ami azt a célt szolgálja, hogy az úszónak kevésbé kelljen arra figyelnie, hogy a medence középvonalában maradjon benne az áramló vízsugárban.

Válassza ki a saját kategóriáját ellenáramoltató medencéinkből!

Az Endless Pools az amatőr úszók és jakuzzizók minden igényét igyekszik kielégíteni. Ha szeretne egy hobbi medencét ellenáramoltatóval, ha szívesen úszna, evezne, vagy ha napi fitness edzését szeretné otthon a saját úszómedencéjében elvégezni, mi az Endless Pools medencéivel biztosan megtaláljuk Önnek a megfelelő megoldást.

Endless Pools Fitness Systems modellek

E2000

E700

E500

E550

Swim Cross Exercise Systems modellek

X2000

X500

Endless Pools R sorozat

R200

R500

Megálmodtuk a helyben úszást!

Az Endless Pools több, mint 30 éve a világon elsőként alkotott helyben úszásra alkalmas medencét. Azóta több, mint húszezer családnak adta meg az otthoni úszás lehetőségét és élményét.

Megalkottuk a töké­letes úszó­gépet!

Az Endless Pools Swimming Machine egy innovatív elképzelés és sok kísérlet eredménye. Az úszógép tökéletesen levegő és örvénymentes áramlatot hoz létre, amelyben könnyed az úszás.

Láberősítés­hez: víz alatti futópad

A vízárammal szembeni futás nagyon egészséges. Az Endless Pool víz alatti futópad segítségével az ízületeinket kímélve tudunk a víz ellenállását kihasználva intenzíven edzeni, lábunkat erősíteni.

SpaTrend - The Lifestyle Company