KIEGÉSZÍTŐK
A jakuzzizást még kényelmesebbé és élvezetesebbé tehetik a kiegészítők, melyeket a gyártók mindig kínálnak medencéikhez, és amik színben és méretben jól illeszkednek az adott modellekhez.

TEGYE KÉNYELMESEBBÉ MASSZÁZSMEDENCÉJE HASZNÁLATÁT!

Minden kiegészítő időjárás álló, fagyálló, eső és nedvesség álló. A leggyakrabban vásárolt kiegészítő a lépcső, melyet a tulajdonosok akkor is beszereznek, ha jakuzzijuk beltérbe kerül. A tetőemelő a második választás, és talán csak a harmadik a napernyő. A hőszigetelést szolgáló thermotető lényegében mindig tartozék.

Thermotető

BIZTONSÁGI TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZIK

A thermotetők feladata a testhőmérsékletű víz kihűlésének megakadályozása, ezért használat után erősen ajánlott a thermotetőt visszahelyezni a jakuzzira. A thermotetők nagy sűrűségű hab anyagból készülnek, melyeket időjárás álló vinyl műbőr bevonattal lát el a gyártó. A vinyl nagy kopásállóságú, a varrásai pedig rendkívül tartós poliészter cérnával készülnek. Az oldalai mentén az anyag lehajlik, ami a jó zárást segíti elő, azt, hogy lefedett állapotban se kerülhessen semmilyen szennyeződés a medencébe. A szélek mentén a gyártók lehetővé teszik kapcsokkal a stabil rögzítést. Több színben is készülnek, igazodva az medence színéhez.

Tetőemelő

A thermotetők feladata a testhőmérsékletű víz kihűlé­sének megakadályozása, ezért használat után erősen ajánlott a thermo­tetőt visszahelyezni a jakuzzira. A therm­o­tető­ket emelőszerkezet nélkül nehézkes lehet visszahelyezni a medencére, ezt könnyíti meg a tetőemelő.

Jakuzzi korlát

A fém korlát alaplapja biztonságosan becsúszik a masszázs­medence alá, ami teljes súlyával ránehezedik. Ez rendkívül erős stabilitást eredményez. A kapaszkodó funkciója, hogy pl. az idősebbek és a gyermekek biztonságosabban tudjanak belépni a medencébe. Akkumulátoros LED-lámpával is rendelkezik.

Napernyők

A napernyők segítségével megvédhetjük bőrünket a nap káros sugaraitól. Alaplemezét be kell csúsztatni a masszázs­medence alá, ami teljes súlyával ránehezedik, és ami így nagyon stabil rögzítést tesz lehetővé. Magasságuk állítható, és tengelyük körül is elforgathatók.

Szórakoztató rendszerek

JAKUZZIZÁS, ÉS MINŐSÉGI ZENEHALLGATÁS

Sokféleképpen hódolhat a zenehallgatás élvezetének, ha jakuzzit vásárol. A HotSpring esetén olyan medencére is szert tehet, mely gyári zenerendszerrel van felszerelve, ennek alapesetben is kiváló a hangja. Ha azonban szeretné feldobni az élményt, rendelhet hozzá vezeték nélküli Bluetooth® audiorendszert, amely lehetővé teszi, hogy fürdőjét otthoni szórakoztató rendszeréhez és más eszközökhöz is csatlakoztassa. Ezen felül rendelhet plusz mélynyomót is, és varázslatos klubhangzással élvezheti kedvenc zenéit, és talán nem is lesz kedve elhagyni a masszázsmedencét.

VEZETÉK NÉLKÜLI TV

ÉLVEZZE KEDVENC TV MŰSORAIT A JAKUZZIBAN!

A HotSpring jakuzzijába kiváló képminőségű monitort rendelhet, így egyszerre élvezheti a hidromasszázst, és kedvenc műsorait. A monitor felbontása 1080 pixel, kialakítása révén időjárás és vízálló, üveg bevonattal rendelkezik, és HDMI kompatibilis. A rögzítésére szolgáló szerkezet az oldalburkolat színeihez igazodik.

JAKUZZI LÉPCSŐ
A jakuzzi lépcső feladata az, hogy a medencébe be- és kiszállást megkönnyítse. A rendelhető lépcsők színe igazodik a modellek oldalburkolatához, anyaguk szintetikus, így érzéketlenek a nedvességre, az extrém hidegre, és a forróságra. Súlyos fémszerkezetük miatt rendkívül stabilak, nem mozdulhatnak el, mikor beszállunk a lépcsőn közlekedve a jakuzziba.
KIVEHETŐ KEZELŐPANEL
A kényelem érdekében a Highlife modellek egyedülálló, vezeték nélküli távvezérlővel rendelkeznek érintőképernyős technológiával. A kezelőpanel rendkívül kényelmes használatot biztosít, teljes színes képernyővel, nagy ikonokkal és intuitív menüvel látták el, ami megkönnyíti a funkciók beállítását. Kivehetjük a távvezérlőt a dokkolóból, mellyel minden funkciót beállíthatunk.
SpaTrend - The Lifestyle Company