Faszenes grillek
MASTERBUILT GRILLEK

MASTERBUILT GRILLEK

A gravitációs elven működő grilleken egy applikáció segítségével állíthatjuk be a kívánt hőfokot, a faszén begyújtásáról a begyújtó kocka és a beépített ventilátor gondoskodnak. A gravitációs elvnek köszönhetően mindig pontosan annyi faszén izzik, amennyi a beállított hőmérséklet fenntartásához szükséges. A Masterbuiltnek 8-10 perc elegendő a BBQ-hoz, 15-20 perc a grillezéshez ideális hőfok eléréséhez.

A SOROZAT GRILL TÍPUSAI

Masterbuilt Gravity Series 1050

Faszenes grill

A rendkívül sokoldalú Masterbuilt Gravity Series™ 1050 Digitális faszéntüzelésű grillel füstölhet, grillezhet, piríthat, süthet – csak a fantáziája szabhat határt.

Termékadatok:
Faszén tartály kapacitása: 7 kg
Szélesség: 155 cm
Magasság: 132 cm
Mélység: 84 cm

Sütőfelület:
6967 cm²

Súly: 92 kg

Masterbuilt Gravity Series 800

Faszenes grill

A Masterbuilt Gravity Series™ 800 Digitális faszéntüzelésű készülék egy extra sima felületű felső rostéllyal kerül forgalomba, így ön még változatosabb ételeket készíthet Masterbuilt grillje segítségével. A Materbiltek nagy előnye, hogy a gravitációs elven működő adagoló faszén tartály akár 8 órán át gondoskodik a faszén egyenletes és állandó utánpótlásáról. 

Faszén tartály kapacitása: 7 kg
Szélesség: 140 cm
Magasság: 129 cm
Mélység: 77 cm

Sütőfelület:
5162 cm²

Súly: 92,6 kg

Masterbuilt Gravity Series 560

Faszenes grill

Legyen Ön is a grillezés mestere! Az 560-as egy igen sokoldalú készülék: füstöléstől a grillezésig mindenben jól teljesít!  A Masterbuilt grillek esetén a DigitalFan digitálisan vezérelt levegőszabályozó rendszer gondoskodik a kívánt hőmérséklet eléréséről és folyamatos fenntartásáról, míg a faszéd adagoló pótolja az elégett faszenet. 

Faszén tartály kapacitása: 7 kg
Szélesség: 138 cm
Magasság: 132 cm
Mélység: 63 cm

Sütőfelület:
3612 cm²

Súly: 63 kg

SpaTrend - The Lifestyle Company