Faszenes kamado grillek
KAMADOJOE GRILLEK

BASTARD GRILLEK

A kamado típusú grilleket a hagyományos ízeket kedvelő grill rajongók és profik kedvelik, és ennek a kategóriának kiemelkedő terméksorozata a Bastard. Vitathatatlanul erőteljes, precíz, és katonás, minden elemében a minőséget sugározza.

A SOROZAT GRILL TÍPUSAI

PROJOE

Faszenes grill

ProJoe a valaha készült legnagyobb Kamado Joe, melyet kifejezetten szakmabelieknek és nagycsaládosoknak ajánlunk, illetve mindenkinek, akinek jelentős embertömeget kell jóllakatnia. A ProJoe a való életben hatalmas, és fenséges látvány, mely egyben ékköve lehet kertünknek, külterünknek.

Méretek (külső):
63 x 90 x 136 cm

Sütőfelület:
61 cm

Súly: 230 kg

Big Joe II 24"

Faszenes grill

Ez a faszenes grill az egyik legstílusosabb, legnépszerűbb grillnek számít. Teljesítménye páratlan, sütőtere hatalmas, mellyel nagy társaságoknak szolgáltathatunk kiváló grillezett ínyencségeket. Robusztus kialakítású, és stílusában az eredeti keleti kamado grilleket idézi. Rozsdamentes acél elemei ellenállnak mindenféle időjárásnak. Kerámia teste miatt kiválóan tartja a hőt, és pár maréknyi faszénnel sok-sok órán át tudunk vele grillezni, és bbq-zni.

Méretek (külső): 127 x 137 x 79 cm

Sütőfelület: 61 cm (ÁTM.)

Súlya: 113 kg

Big Joe III 24"

Faszenes grill

Big Joe III kamado grill mindent tud, amit az előző verzió, de kiegészítette a gyártó pár újítással. Helyet kapott benne a SlōRoller, a háromszintű multifunkciós grillező rendszer illetve polietilén helyett alumínium oldalpolcok kerültek a faszenes grill két oldalára.

Méretek (külső): 148 x 90 x 136 cm

Sütőfelület: 61 cm (átm.)

Súlya: 220 kg

Big Joe II ® – Stand Alone

Faszenes grill

Ez a KamadoJoe modell kerekek és tartószerkezet nélkül került kialakításra. Sokan akarják ugyanis beépíteni ezeket a faszenes grilleket, ahogy sokan egyszerűen egy adott kőtalapzatra helyezik kertjükben. Technikailag ugyanolyan paraméterekkel rendelkezik, mint a Big Joe II.

Méretek (külső): 127 x 137 x 79 cm

Sütőfelület: 61 cm (átm)

Súlya: n.a. kg

Classic Joe III 18"

Faszenes grill

Teljesítménye páratlan, sütőtere hatalmas, mellyel nagy társaságoknak szolgáltathatunk kiváló grillezett ínyencségeket. A grill gyártó itt újragondolta a hagyományos köracélból hegesztett dizájnt, és egy sokkal strapabíróbb, sokkal látványosabb lábazatot alkotott. Ez a faszenes grill akár 3 egymás feletti szinten is sütheti ételeinket! SlōRoller-rel is felszerelhető.

Méretek (külső): 119 x 128 x 76 cm

Sütőfelület: 46 cm

Súlya: 128 kg

Kamado Joe Classic II – 18"

Faszenes grill

A Classic II a legbeváltabb hagyományokat alkalmazza. Hagyományos, hajlított acélból készül a tartószerkezet, az polcok pedig alumíniumból. A Kamado Joe újítása a gázrugós zsanérszerkezet is, mely akár 90%-kal is megkönnyíti a fedél emelését, amit a felnyitási tartományban szinte bárhol megtart. A hasznos füst és aroma megtartását egy üvegszálas fém tömítő filc biztosítja, melyre a gyártó 5 év garanciát vállal. Kerekei könnyű mozgatását szolgálják.

Méretek (külső): 118 x 122 x 71 cm

Sütőfelület: 46 cm
(növelhető dupla ráccsal)

Súlya: 85,3 kg

Classic Joe II ® – Stand Alone

Faszenes grill

Ez a modell hordozó lábazat nélkül készül azoknak, akik vagy beépítenék, vagy pl. fix párkányon, talapzaton használnák. Kisebb méretű ez a faszenes grill, éppen ezért optimális választás lehet ha kisebb társaságokat akarunk grill ínyencségekkel meglepni. Kis kerámia tappancsai a jobb felfekvést, és billegés mentességet szolgálják.

Méretek (külső): 57 x 76 x 80 cm

Sütőfelület: 46 cm
(növelhető dupla ráccsal)

Súlya: 80 kg

Classic Joe

Faszenes grill

A Classic Joe a legnagyszerűbb kamado hagyományokat ötvözi. A masszív kerámia test kiválóan megtartja a faszénnel létrehozott magas hőfokot, ami alkalmassá teszi akár 5-6 órás BBQ sütésre is! Tűztere olyan kialakítású ennek a grillcsaládnak, ami ellenáll a jelentős hőtágulásnak, illetve kialakításuk páratlanul jó hőáramlást biztosít. A Classic ennek a családnak igazi klasszikusa!

Méretek (külső): 118 x 71 x 122 cm

Sütőfelület: 46 cm (átm.)

Súlya: 85 kg

Joe Junior

Faszenes grill

A Joe Junior a gyártó kis méretű hordozható grillje. Jól szállítható, könnyen felállítható bárhol, hiszen csak 30 kilogramm a súlya. Talpazata alacsonyabb, és két oldalán a jobb hordozhatóság miatt két fogantyút találunk. Méretére sem lesz panaszunk, egy csirke körettel kényelmesen elfér benne!
A szett tartalmazza a beépített hőmérőt, a deflektorkövet, a piszkavasat, a rácskiemelő csipeszt, az öntöttvas kéményt és 34,2 cm-es, egyik oldalt felhajtható grillrácsot.

Méretek (állvánnyal): 50 x 68,5 x 53 cm

Sütőfelület: 34,2 cm

Súlya: 30,8 kg

SpaTrend - The Lifestyle Company