KAMADO CHEF GRILLEK

  • Kamado Chef grillek

  • Kamado Chef grillek

  • Kamado Chef grillek

Süssön hagyományos grillel!

A Kamado Chef különleges grillezési élményt kínál annak, aki a kerámia grillek sokezer éves távol-keleti hagyományát választja. Jó minőségű kerámia grill segítségével hamar a kültéri faszenes sütés mesterévé válhat. Az Ön kamado grillsütőjét a legjobb minőségű anyagokból, hagyományos technológiával a legnagyobb odafigyeléssel építjük.

A szerkezeti elemek rozsdamentes acélból készülnek, melyek érzéketlenek a hidegre, a melegre és a páratartalomra egyaránt, így évek múltán sem látszik rajtuk a használat. Kerámia sütőink és füstölőnk segítségével készített ételei minden családtagja és ismerőse elismerését garantáltan ki fogja váltani. Próbálja ki, és imádni fogja! Szakértők szerint a kamado grillezőkben egy bizonyos számú használatot követően sokkal ízletesebb ételeket készíthetünk, mint a hagyományos sütőkben.

UTOLÉRHETETLEN FASZENES GRILL!

A kiváló hőszigetelő képességű kerámia edény gyorsan melegszik fel, és hosszú ideig tartja a hőt. A nagyon kevés faszenet igénylő kamado alkalmas nagy hőmérsékletű grillezésre, vagy lassú, alacsony hőmérsékletű sütésre, valamint füstölésre is. A levegő áramlását nagyszerűen szabályozhatjuk a felső és az alsó szabályzó segítségével.

A kamado grillek faszénnel sütnek, aminek a füstje igen kellemes zamatot kölcsönöz az ételnek. Mikor a húsok és más ételféleségek levet engednek, és lecsöpögnek a sütőtérbe, ahol füst keletkezik akkor nyeri el sok étel feledhetetlen zamatát. Ezek az ízek feledhetetlenné teszik a grillezést.

Minőségi anyagok

A Kamado Chef a neotradicionális kerámia gyártás legjobb minőségű anyagait használja. Az időtállóságot emellett jó minőségű rozsdamentes kiegészítők, valamint a szép és tartós bambusz polcok biztosítják.

Kiváló kiegészítők 

Minden Kamado Chef grillhez a jobb helykihasználás végett két szintű sütőfelületet terveztünk. A Kamado grill bármikor kiegészíthető egy kerámia hőterelővel vagy pizza sütővel, hogy az indirekt sütés lehetőségét megteremthessük.

Forma az ízt szolgálja

A felhasznált anyagok mellett, a Kamado Chef grillek egyedülállóan tradícionális formavilága szolgálja a kiváló hőszigetelést és a megfelelő légáramlást. A célszerűen tervezett belső és külső dizájn együttesen felel a lehető legjobb sütőtér kialakításáért.

Időtálló kerámia

A Kamado Chef fő elemét képező kerámia a több évtizedes termékfejlesztés eredménye. Az egyedülálló felületeket a különleges kerámiaégető technológiánknak köszönhetjük. A szép és időtálló felületek kiemelik termékeinket a kategória többi szereplője közül.

A KAMADO AZ ÍNYENCEK VÁLASZTÁSA

Lepje meg családját, ismerőseit egy nagyszerű grillezéssel, készítsen olyan ételeket, amihez csak igen ritkán juthatunk hozzá ilyen kiváló eszköz nélkül! Válasszon megfelelő méretet, és színt igényeinek megfelelően! Igényeljen katalógust elérhetőségünkön és látogassa meg webshopunkat is!

Kamado Chef 19'

Nagy sütőterű kerámia grill, mellyel nagy társaságokat folyamatosan elláthatunk jobbnál jobb ételekkel. Robusztus kialakítású, igen nagy súlyú modell, mely különösen jól tartja a hőt.

Méretek:
111 X 70 X 122 cm

Alsó sütőfelület:
47 cm
felső sütőfelület:
40 cm

- Jó minőségű, időtálló kerámia
- Első osztályú égetett színezés
- Kiemelkedő minőségű rozsdamentes elemek
- Rozsdamentes kerekes állvány
- Bambusz polcok eszközakasztóval
- Rugalmasan alakítható sütőrendszer hasznos kiegészítőkkel
- Könnyű hőfokszabályzás

Kamado Chef 15'

Optimális sütőterű kerámia grill, mellyel a családunknak, és kisebb társaságnak süthetünk zamatos ételeket. Könnyebb felfűteni, mint nagy testvérét.

Méretek:
106 X 60 X 102 cm

Alsó sütőfelület:
37 cm
felső sütőfelület:
30 cm

- Jó minőségű, időtálló kerámia
- Első osztályú égetett színezés
- Kiemelkedő minőségű rozsdamentes elemek
- Rozsdamentes kerekes állvány és bambusz polcok
- Rugalmasan alakítható sütőrendszer hasznos kiegészítőkkel
- Könnyű hőfokszabályzás

Kamado Chef 11'

Kis sütőterű kerámia grill, mellyel néhány személyre süthetünk. Ez a modell kisebb mérete miatt könnyebben mozgatható, ezért nem kapott kerekeket.

Méretek:
84 X 48 X 72 cm

Alsó sütőfelület:
28 cm
felső sütőfelület:
20 cm

- Jó minőségű, időtálló kerámia
- Első osztályú égetett színezés
- Kiemelt minőségű rozsdamentes elemek
- Rozsdamentes állvány és bambusz polcok
- Rugalmasan alakítható sütőrendszer hasznos kiegészítőkkel
- Könnyű hőfokszabályzás

Duplalemezes rozsdamentes felső levegőszabályozó
Rozsdamentes alsó tolóajtó a hőmérséklet szabályozáshoz
Megerősített rozsdamentes szerelvények és zsanérok
Egyszerűen hozzáférhető, praktikus  eszköz akasztók 
Sokskálás, könnyen áttekinthető köralakú hőmérő
Variálható rácsok a kívánt ételnek megfelelő módon
Könnyen szabályozható tehertartó, befékezhető kerekek
Nagy teherbírású rozsda-mentes acél állvány

Termékeinket megrendelheti webshopunkon is!

Spatrend Outdoor Company