Cactus Jack grillek

CACTUS JACK FÜSTÖLŐK

A klasszikus és hordozható füstölő kocsik a kerti grillezés elengedhetetlen szereplői mikor nagy vendégséget kell ellátni. Grill és füstölő eszközeinkkel még a kezdők is ízletes húsokat készíthetnek. Velünk a sütés nem lesz füstbe ment terv! A Cactus Jack termékei amatőröknek és profiknak egyaránt ajánlhatók.

Cactus Jack

Smoker 16" Chuckwagon

Fatüzelésű grill

Páratlan teljesítményű, óriási sütőterű fatüzelésű grill, mellyel nagy társaságoknak szolgáltathatunk kiváló ínyencségeket. Robusztus kialakítású, és stílusában a százedelőt idézi egyszerű praktikus formájával. Vas szerkezete miatt kiválóan tartja a hőt.

Nem csak füstölni tud a füst kéményében, de melegen is tudja tartani az ételt. A bal függőleges torony rész négy egymás feletti zónát tartalmaz.

Méretek:
230 X 85 X 200 cm

Sütőfelület 1: n.a cm
felső sütőfelület 2: n.a. cm

Súlya: 280 kg 

Cactus Jack

Smoker 16" Longhorn

Fatüzelésű grill

A Cactus Jack fatüzelésű grilljeinek ez a közepes méretű darabja a közepes méretű, ínyencségeket kedvelő társaságok kedvence. Robusztus kialakítású tömör és súlyos darab, és stílusában a százedelőt idézi egyszerű praktikus kialakításával. Vas szerkezete miatt kiválóan tartja a hőt.

Időjárás álló kivitelű grill.

Méretek:
180 X 80 X 150 cm

Sütőfelület: 90 x 40 cm

Súlya:175 kg 

Cactus Jack

Smoker 16" Special Edition

Fatüzelésű grill

Optimális választás ez a füstülő grillező típus azoknak, akik normál méretű társaságoknak grilleznének prémium ételeket, és ezt a társaságot folyamatosan el kívánják látni újabb és újabb ínyencségekkel. Ez a fatüzelésű grillező is öntöttvasból készült, ami jól tartja a hőt.

Időjárás álló kivitelű grill.

Méretek:
145 X 80 X 145 cm

Sütőfelület: 71 x 40 cm

Súlya: 150 kg 

Cactus Jack

Smoker 20" Chuckwagon

Fatüzelésű grill

Ez a fatüzelésű grill a bal oldalon látható tornyában egymás felett több tálcát is tartalmaz. Teljesítménye páratlan, sütőtere hatalmas, mellyel nagy társaságoknak szolgáltathatunk kiváló grillezett ínyencségeket. Robusztus kialakítású, és stílusában a százedelőt idézi. Vas szerkezete miatt kiválóan tartja a hőt, és ugyanezért igen időtálló is.

Rendkívül magas élettartamú grill.

Méretek:
245 X 90 X 200 cm

Sütőfelület 1: 150 x 50 cm
Sütőfelület 2 (2 db): 48 x 29 cm
Sütőfelület 3 (2 db): 39 x 48 cm 

Súlya: 420 kg 

Cactus Jack

Smoker 20" Longhorn

Fatüzelésű grill

Közepes méretű, de nagy teljesítményű fatüzelésű grill, mellyel közepes és nagy társaságoknak szolgáltathatunk kiváló ínyencségekkel. Robusztus kialakítású, és stílusában a százedelőt idézi egyszerű praktikus formájával. Vas szerkezete miatt kiválóan tartja a hőt.

Időjárás álló kivitelű grill.

Méretek:
200 X 90 X 155 cm

Sütőfelület: 105 x 50 cm

Súlya: 310 kg 

Termékeinket megrendelheti webshopunkon is!

Spatrend Outdoor Company