A SOKOLDALÚ FÜSTÖLŐK VARÁZSLATOS VILÁGA
CACTUS JACK FÜSTÖLŐK

CACTUS JACK FÜSTÖLŐ SOROZATOK

A klasszikus és hordozható füstölő kocsik a kerti grillezés elengedhetetlen szereplői mikor nagy vendégséget kell ellátni. Grill és füstölő eszközeinkkel még a kezdők is ízletes húsokat készíthetnek. Velünk a sütés nem lesz füstbe ment terv! A Cactus Jack termékei amatőröknek és profiknak egyaránt ajánlhatók.

Ha Ön professzionális vendéglátással foglalkozik, vagy professzionalista “amatőr" akkor a Cactus Jack az Ön grillezője, mert ennek a grillünknek a legnagyobb a “teljesítőképessége".

A SOROZAT GRILL TÍPUSAI

Cactus Jack Smoker 20" Chuckwagon

Fatüzelésű grill

Ez a fatüzelésű grill a bal oldalon látható tornyában egymás felett több tálcát is tartalmaz. Teljesítménye páratlan, sütőtere hatalmas, mellyel nagy társaságoknak szolgáltathatunk kiváló grillezett ínyencségeket. Robusztus kialakítású, és stílusában a százedelőt idézi. Vas szerkezete miatt kiválóan tartja a hőt, és ugyanezért igen időtálló is.
Rendkívül magas élettartamú grill.

Méretek (külső):
245 x 90 x 200 cm

Sütőfelület 1: 150 x 50 cm
Sütőfelület 2: 48 x 29 cm (2 db)
Sütőfelület 3: 39 x 48 cm (2 db)

Súlya: 420 kg

Cactus Jack Smoker 16" Chuckwagon

Fatüzelésű grill

Páratlan teljesítményű, óriási sütőterű fatüzelésű grill, mellyel nagy társaságoknak szolgáltathatunk kiváló ínyencségeket. Robusztus kialakítású, és stílusában a százedelőt idézi egyszerű praktikus formájával. Vas szerkezete miatt kiválóan tartja a hőt.
Nem csak füstölni tud a füst kéményében, de melegen is tudja tartani az ételt. A bal függőleges torony rész négy egymás feletti zónát tartalmaz.

Rendkívül magas élettartamú grill.

Méretek (külső):
230 x 85 x 200 cm

Sütőfelület 1: n.a. cm
Sütőfelület 2: n.a. cm 

Súlya: 280 kg

Cactus Jack Smoker 20" Longhorn

Fatüzelésű grill

Közepes méretű, de nagy teljesítményű fatüzelésű grill, mellyel közepes és nagy társaságoknak szolgáltathatunk kiváló ínyencségekkel. Robusztus kialakítású, és stílusában a századelőt idézi egyszerű praktikus formájával. Vas szerkezete miatt kiválóan tartja a hőt.
Rendkívül magas élettartamú, időjárás álló grill.

Méretek (külső):
200 x 90 x 155 cm

Sütőfelület: 105 x 50 cm

Súlya: 310 kg

Cactus Jack Smoker 16" Longhorn

Fatüzelésű grill

A Cactus Jack fatüzelésű grilljeinek ez a közepes méretű darabja a optimális méretű, és az ínyencségeket kedvelő társaságok egyik kedvence. Robusztus kialakítású tömör és súlyos darab, és stílusában a századelőt idézi egyszerű praktikus kialakításával. Vas szerkezete miatt kiválóan tartja a hőt.
Rendkívül magas élettartamú grill.

Méretek (külső):
180 x 80 x 150 cm

Sütőfelület: 90 x 40 cm

Súlya: 175 kg

Cactus Jack Smoker 16" Special

Fatüzelésű grill

Optimális választás ez a füstülő grillező típus azoknak, akik normál méretű társaságoknak grilleznének prémium ételeket, és ezt a társaságot folyamatosan el kívánják látni újabb és újabb ínyencségekkel. Ez a fatüzelésű grillező is öntöttvasból készült, ami jól tartja a hőt.
Rendkívül magas élettartamú grill.

Méretek (külső):
145 x 80 x 145 cm

Sütőfelület: 71 x 40 cm

Súlya: 150 kg

SpaTrend - The Lifestyle Company