Faszenes kamado grillek
BASTARD GRILLEK

BASTARD GRILLEK

A kamado típusú grilleket a hagyományos ízeket kedvelő grill rajongók és profik kedvelik, és ennek a kategóriának kiemelkedő terméksorozata a Bastard. Vitathatatlanul erőteljes, precíz, és katonás, minden elemében a minőséget sugározza.

A SOROZAT GRILL TÍPUSAI

The Bastard Urban XL

Faszenes grill

A „The Bastard Urban XL” modellünket kifejezetten azok számára terveztük, akik véresen komolyan veszik a grillezést – legyenek akár profik, akár elhivatott amatőrök. Ezzel a grillel könnyedén megvendégelheti nem csak családját, de még a barátait, sőt a szomszédokat is. Vigyázat! Ezt a súlyos grillt nem ajánljuk akárkinek!

Termékadatok:
Magasság: 140 cm

Sütőfelület:
59 cm (átmérő)

Súly: 203 kg

The Bastard Urban Large Complete

Faszenes grill

Nem csak családja fogja nagyra értékelni ezt a grillt, de kertjében is kifejezetten jól mutat majd. Ezen a nagyméretű grillen könnyedén elkészíthet mindent, amivel nem csak családját, de barátait is jóllakathatja. Az igazi grill fanatikusok számára terveztük, így nem csoda, hogy ez a modellünk a legkelendőbb „The Bastard” termékünk. 

Termékadatok:
Magasság: 127 cm

Sütőfelület:
49 cm (átmérő)

Súly: 138 kg

The Bastard Urban Medium Complete

Faszenes grill

A közepes méretű „The Bastard” faszenes grill minden kertben jól mutat, mivel dizájnja letisztult, kifinomult, de egyáltalán nem tolakodó. Tágas sütőfelülettel rendelkezik, így Önnek nem kell visszafognia magát, megmutathatja a teljes grill fegyvertárát! Csak előtte ne felejtse el meghívni a barátait és a szomszédjait a bulira!

Termékadatok:
Magasság: 114 cm

Sütőfelület:
40 cm (átmérő)

Súly: 101 kg

The Bastard Urban Compact

Faszenes grill

Ez a kompakt „The Bastard” grill hiánypótló a piacon, mivel mérete pont tökéletes, elfoglalja az őt megillető helyet a kicsi és a közepes méretű „The Bastard” grillek között. Kis helyen is elfér, de így is rendelkezik a kamado készülékek minden előnyével és tudásával. Használja teraszán vagy balkonján, esetleg vigye magával kempingezésre is. Ez a méret tökéletes családok vagy kisebb baráti társaságok számára.

Termékadatok:
Magasság: 60 cm

Sütőfelület:
34 cm (átmérő)

Súly: 45 kg

The Bastard Urban Small

Faszenes grill

Ezt a kamado grillt kis méretének köszönhetően bárhova magával viheti, így sehol sem kell nélkülöznie a minőségi grill ételeket. Tökéletes kempingezéshez vagy horgászáshoz. Tegye teljessé és még élvezetesebbé kirándulásait a „The Bastard Small” grillel. A kollekció teljes újratervezésének köszönhetően ez a modell lett a kínálatunk mini változata.

Termékadatok:
Magasság: 64 cm

Sütőfelület:
25 cm (átmérő)

Súly: 24 kg

SpaTrend - The Lifestyle Company