TEGYE ÉLVEZETESSÉ A KÜLTÉRI SÜTÉST!

Olyan grillezőket kínálunk, melyek magán- és professzionális használatra egyaránt kiválóak! Színesítse társasági vagy családi életét grillezéssel, és szervírozzon egyszerűen elkészíthető kitűnő ételeket ismerőseinek, családtagjainak! Szerezzen feledhetetlen pillanatokat szeretteinek frissensültekkel, grillezett zöldségekkel! Válasszon páratlanul gazdag kiegészítőinkből, melyekkel hihetetlen, egzotikus ételeket is könnyű szerrel elkészíthet!

VÁLASSZON MÁRKÁINK KÖZÜL!

Broil King kerti grillek

BROIL KING

A Broil King professzionális minőségű grill készülékeket álílt elő, mellyel kiváló ételeket készíthetünk családunk, ismerőseink számára. Ezeket a sütőket túlhevíthetjük a grillezés végén, és így az ételmaradékok hamuvá válnak, és könnyen eltávolíthatók. A gyártó szinte áttekinthetetlenül sok kiegészítőt készít a termékeihez.

Kamado Chef kerti kerámia grillek

Kamado Chef

A kamado grillek a távolkeletről származnak, és évszázadok óta használatosak, de Amerikában és Európában csak az utóbbi évtizedekben fedezték fel. Kiváló eszkköz a hosszú (vagy sok) étel készítéshez, mert rendkívül jól tartja a hőt, és a kerámia anyag jótékonyan járul hozzá a tökéletes íz kialakításához.

OFYR kerti grill

OFYR

A kúp alakú, széles, lapos test kitűnő égésteret képez, ami egyben egy nagyon hatékony un. plancha főzőfelületet képez. A középről sugárzó hő hatására egy egyenletesen csökkenő hőmérsékletű, sokoldalú sütőfelületet kapunk, amin egyszerre készíthetünk más-más hőfokon készítendő ételeket.