KERTI GRILLEK

TEGYE ÉLVEZETESSÉ A KÜLTÉRI SÜTÉST!

Olyan grillezőket kínálunk, melyek magán- és professzionális használatra egyaránt kiválóak! Színesítse társasági vagy családi életét grillezéssel, és szervírozzon egyszerűen elkészíthető kitűnő ételeket ismerőseinek, családtagjainak! Szerezzen feledhetetlen pillanatokat szeretteinek frissensültekkel, grillezett zöldségekkel! Válasszon páratlanul gazdag kiegészítőinkből, melyekkel hihetetlen, egzotikus ételeket is könnyű szerrel elkészíthet!

VÁLASSZON MÁRKÁINK KÖZÜL!

BROIL KING

A Broil King professzionális minőségű grill készülékeket állít elő, mellyel kiváló ételeket készíthetünk családunk, ismerőseink számára. Ezeket a sütőket túlhevíthetjük a grillezés végén, és így az ételmaradékok hamuvá válnak, és könnyen eltávolíthatók. A gyártó szinte áttekinthetetlenül sok kiegészítőt készít a termékeihez.

MASTERBUILT

A gravitációs elven működő grilleken egy applikáció segítségével állíthatjuk be a kívánt hőfokot, a faszén begyújtásáról a begyújtó kocka és a beépített ventilátor gondoskodnak. A gravitációs elvnek köszönhetően mindig pontosan annyi faszén izzik, amennyi a beállított hőmérséklet fenntartásához szükséges. A Masterbuiltnek 8-10 perc elegendő a BBQ-hoz, 15-20 perc a grillezéshez ideális hőfok eléréséhez.

BROIL KING KEG

A Broil King Keg® innovatív faszenes grill készülék, a hagyományos faszenes grillek számtalan előnyével. Ellentétben a kerámia Kamado-stílusú grillekkel, a duplafalú acélborítású test rendkívüli hőtartást biztosít, így a sütő rendkívül hőtartó és a kiváló kivitelezés miatt ugyanolyan kopásálló, akár kerámiából készülő kamado társai.

Cactus Jack

A klasszikus és hordozható füstölő kocsik a kerti grillezés elengedhetetlen szereplői mikor nagy vendégséget kell ellátni. Grill és füstölő eszközeinkkel még a kezdők is ízletes húsokat készíthetnek. Velünk a sütés nem lesz füstbe ment terv! A Cactus Jack termékei amatőröknek és profiknak egyaránt ajánlhatók.

OFYR

A kúp alakú, széles, lapos test kitűnő égésteret képez, ami egyben egy nagyon hatékony un. plancha főzőfelületet képez. A középről sugárzó hő hatására egy egyenletesen csökkenő hőmérsékletű, sokoldalú sütőfelületet kapunk, amin egyszerre készíthetünk más-más hőfokon készítendő ételeket.

Kamado Chef

A távol-keleti hagyományokat ötvöző kamado grill kiváló eszköz a hosszú (vagy sok) étel készítéshez, mert rendkívül jól tartja a hőt, és a kerámia test jótékonyan járul hozzá a tökéletes íz kialakításához. A rácsoknak, rostélyoknak a legnagyobb az igénybevétele a grillezés során, és választhat ennél a gyártónál az Ön sütési szokásához legjobban illőt!

KamadoJoe

KamadoJoe jelszava:  oszd meg és uralkodj!
Ez a grillező több sütési szintet ad, mely több felületet jelent, és így több ételt! Ebben az eszközben kiválóan vegyíthetők a különféle főzési, sütési megoldások! A gyártó maradandó, időtálló sorozatot alkotott, mely kiváló stílusával is vonzza a szemet.

BASTARD GRILLEK

A Bastard sorozat vitathatatlanul erőteljes, precíz, és katonás kamado típusú grilleket jelent, mely minden elemében a minőséget sugározza. A hagyományos ízeket kedvelő faszenes grill rajongók és profik kedvelik.

SpaTrend - The Lifestyle Company