SPATREND SZERVIZ SZOLGÁLTATÁSOK

A vásárlást és telepítést követően a velünk való kapcsolat nem ér véget. Minden ügyfelünknek folyamatos vegyszer és kiegészítő utánpótlást biztosítunk, illetve az alapvető karbantartási munkákat is vállaljuk, beleértve a szűrőtisztítást, illetve a vízcserét.

A medencék rendszeres karbantartását is ellátjuk igény szerint, mely a használt víz lecserélésével, a csövek és befúvók tisztításával, a gépészeti elemek ellenőrzésével és az oldalburkolatok ápolásával történik. A garancia megőrzése érdekében javasoljuk a téli időszakban nem használt medencék, szerviz csapatunk általi szakszerű téliesítését, mely nem csak a víz leeresztését jelenti, hanem a csövek, szivattyúk cseppmentesítését. A rendszeresen karbantartott, gondozott medencék hosszútávon meghálálják a törődést.

SpaTrend szerviz telefon: +36-30-586-2007

IGÉNYELJEN ÜGYFÉLKÁRTYÁT!

Ügyfeleinknek lehetősége van arra, hogy ügyfélkártyát igényeljenek. Ez a szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy az éves alapvető karbantartási munkák ne maradjanak el olyan partnereink esetén, akik túl elfoglaltak ahhoz, hogy ezt is észben tartsák. A víz és a szűrők karbantartása, kiöblítés és tisztítás nagyon fontos a baktériummentes víz biztosításához.

SpaTrend - The Lifestyle Company