FreshWater® Salt System

FORRADALMI ÚJÍTÁS A VÍZKEZELÉSBEN

Kristálytiszta jakuzzi, szinte vegyszermentesen, a Freshwater® Salt System segítségével!

Az automatikusan működő FreshWater® sóbontó rendszer segítségével a jakuzzi vize a korábbiaknál is egyszerűbb karbantartással is simogatóan lágy és kristálytiszta marad. A minimalizált vegyszerhasználattal történő kíméletes fertőtlenítésnek köszönhetően a fürdővíz minden eddiginél bőr- és környezetbarátabb. A víz pedig csere nélkül akár egy évig is friss és gondtalanul használható marad.

Ismerje meg a FreshWater® Salt Systemet!

Különleges ajánlat

Ajándék Freshwater® Salt System

Szerezze be most saját jakuzziját, melyhez ajándékba adjuk a sóbontó rendszert!

Kérje ajánlatunkat most!

a Salt system előnyei

Hogyan működik a Freshwater® sóbontó rendszer?

A FreshWater® Salt Systemmel szerelt jakuzzikban egy eldobható titán patron elektrolízis által sóból természetes klórt állít elő, így gondoskodik a fürdővíz tisztításáról és fertőtlenítéséről. A rendszer a jakuzzi kezelőpanelje segítségével könnyedén irányítható, sőt a wifi technológia révén akár távvezérelhető is.

Az eldobható patron nem igényel karbantartást, és kb. négy hónapig képes működni. Így évente mindössze háromszor szükséges patront cserélni, a minimális vegyszerhasználat következtében pedig a fürdővíz akár egy teljes évig friss és használható marad.

A FreshWater® Salt System használatával karbantartási időt, vizet és pénzt takarít meg.

ajánlatunk

AJÁNDÉK SÓBONTÓ RENDSZER

Rendelje meg jakuzziját a forradalmi FreshWater® Salt Systemmel, melyet a Hotspring márka Highlife sorozatába tartozó jakuzzi modellekhez, és a Caldera márka Utopia sorozatába tartozó jakuzzi modellekhez ajándékba adunk Önnek.

A FreshWater® Salt System

Kíméletes a bőréhez, a környezethez és a pénztárcájához is

A forradalmi sóbontó rendszer használatával minimálisra csökkenthető a medence vizéhez adandó vegyszer mennyisége. Ennek következtében a fürdővíz természetes marad, érzékeny bőrűek és szeműek is gondtalanul rendszeresen használhatják. A kíméletes víztisztításnak köszönhetően a fürdővíz a környezetre sem káros, és vízcsere nélkül is hosszú időn át, akár egy évig használható, így, ha a FreshWater® Salt Systemet választja, rengeteg vizet spórolhat meg.

Kímélje bőrét, környezetét és pénztárcáját, kérjen ajánlatot ajándék FreshWater® Salt Systemmel szerelt jakuzzikra!

Rendelje meg jakuzziját

a forradalmi Freshwater® Salt Systemmel!

A természetes sóbontó rendszer a Hotspring márka Highlife és Limelight sorozatába tartozó jakuzzi modellekhez, illetve a Caldera márka Utopia és Paradise sorozatába tartozó jakuzzi modellekhez rendelhető.

Kérjen ajánlatot jakuzzira FreshWater® sóbontó rendszerrel!

Töltse ki az űrlapot, hogy értékesítőink segíthessenek Önnek kiválasztani az ideális masszázsmedencét, melyhez most ajándékba adjuk a FreshWater® Salt System rendszert!

Jakuzzi szakértőnk hamarosan kapcsolatba lép Önnel, hogy minden felmerülő kérdésére válaszoljon vásárlási kötelezettség nélkül.

[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Irányelveit.]