• Endless Pools fittness medencék

    Házi fittness központ úszásra szolgáló ellenáramoltatóval, és közös kikapcsolódásra szolgáló jakuzzi egyben!

  • Endless Pools fittness medencék

    Élvezze otthonában a végtelen úszás örömét ellenáramoltatóval ellátott jakuzziban, majd relaxáljon családjával, ismerőseivel!

Kikapcsolódás és fitnesz otthon!

Tapasztalja meg a végtelen úszás valódi élményét és a szeretteivel való kikapcsolódást egyszerre, egy helyen, egy medencében.

Az amerikai Endless Pools megvalósította azt az álmunkat, hogy könnyedén teremthessük meg az otthoni aktív sportolás, pihenés és feltöltődés lehetőségét.
Ezzel az eszközzel úszás közben szinte egy folyóban érezhetjük magunkat, ahol a sodrással szemben a természetes közegünkben használhatjuk izmainkat. Az úszás rendkívül jótékony testmozgás, az összes izmunkat működésbe hozza, és ez a tevékenység még azoknak is ajánlható, akik derekukat, hátukat kímélni akarják. A jakuzzi ugyanakkor nem csak az úszást szolgálja, a másik oldalán hagyományos masszázsmedence ülőhelyeken akár relaxálhatunk is. 

A medence alján egy másik eszköz is helyet kapott: egy speciális futópad, ami a lábizmaink karbantartására szolgál. Azért igen hatékony ez az eljárás, mert nem csak a futással/gyaloglással terheljük a lábunkat, de egyben a víz ellenállását is le kell győzzük. 

Megálmodtuk a helyben úszást

Az Endless Pools több, mint 30 éve a világon elsőként alkotott helyben úszásra alkalmas medencét. Azóta több, mint húszezer családnak adta meg az otthoni úszás lehetőségét és élményét.

Megalkottuk az úszógépet!

Az Endless Pools Swimming Machine egy innovatív elképzelés és sok kísérlet eredménye. Az úszógép tökéletesen levegő és örvénymentes áramlatot hoz létre, amelyben könnyed az úszás.

A lábaknak: víz alatti futópad

A vízárammal szembeni futás nagyon egészséges. Az Endless Pool víz alatti futópad segítségével az izületeinket kímélve tudunk a víz ellennállását kihasználva intenzíven edzeni, lábunkat erősíteni.

Endless Pools modell ajánló

Az Endless Pools modelljeiben különböző méret és szolgáltatási megoldásokat láthatunk, és mindjárt szembeötlő a méretek sokfélesége. Ha együtt nézzük az úszó jakuzzik felülnézeti képeit, akkor az ülőhelyek változatait is megvizsgálhatjuk. A következő négy modell a modellek szolgáltatásbeli bővülését mutatja meg.

Endless Pools E2000

Endless Pools E700

Endless Pools E500

Endless Pools E550

Tovább az összes modell gyűjtőoldalára!

Kérjen Endless Pools próba időpontot!

Egyeztessen időpontot, és próbálja ki a legújabb medencéinket! Egy Endless Pools fittness medencében úszni egészen más, mint egy átlagos swim spa-ban.

Kérje ajánlatunkat egy megfelelő medencére!

Szívesen készítünk önnek egy személyre szabott ajánlatot. Érdemes kiválasztania azt a modellt, amely az Ön igényeinek és életstílusának megfelel.

Rendelje meg Endless Pools medencéjét

Ha már eldöntötte, hogy melyik fittness összeállítást választja, akkor itt az idő, hogy megrendelje saját Endless Pools medencéjét, és indulhat a gyártás.

Tekintse meg további képeinket!

Spatrend Outdoor Company